Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien (LVV) kuntotutkijan koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 620 EUR + alv 24 % (yht. 3 248,80 EUR)
15.2.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Tutkinto

Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien (LVV) kuntotutkijan koulutusohjelma

Pätevöidy LVV-kuntotutkijaksi! Tässä koulutuksessa opit tekemään LVV-kuntotutkimuksen, koostamaan raportin sekä esittelemään sen asiakkaalle. Koulutus on FISE:n hyväksymä pätevyyskoulutus ja toteutetaan yhteistyössä Suomen LVI-liiton kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien (LVV) kuntotutkijan koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

 

LVV-kuntotutkijan koulutuksessa opit tarkastamaan lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kunnon ja tuottamaan havainnoistasi kuntotutkimusraportin.  Opit kuntotutkimuksessa käytettävät keinot ja työkalut sekä saat tietoa tyypillisistä riskirakenteista ja tutkimuksen turvallisesta suorittamisesta. Samalla kasvatat tietoasi taloteknisistä saneeraushankkeista. Koulutus opastaa myös koostamaan havainnoista tutkimusraportti ja esittelemään kuntotutkimuksesi löydökset asiakkaalle kirjallisesti ja suullisesti.  Harjoittelet koulutuksen aikana asioita käytännössä ja asiantuntijoiden ohjauksessa tekemällä valitsemallesi kohteelle kuntotutkimuksen ja laatimalla siitä kuntotutkimusraportin. Koulutuksen suorittamisen edellytyksenä on, että teet hyväksytyn kuntotutkimuksen ja -raportin.
LVV-kuntotutkijan koulutus on tarkoitettu sinulle, jos haluat pätevöityä LVV-kuntotutkijaksi tai syventää osaamistasi kuntotutkimuksista ja saneeraushankkeista.  LVV-kuntotutkijan koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen LVI-liitto SulVIn ry:n kanssa. Koulutuksen jälkeen voi ilmoittautua FISE-pätevyystenttiin ja hakea LVV-kuntotutkijan henkilöpätevyyttä. Katso pätevyysvaatimukset osoitteessa www.fise.fi. Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä. Lisätietoja koulutuksesta saat myös Suomen LVI-liitosta: Samuli Könkö samuli.konko@sulvi.fi ja p. 050 327 6592 tai Jonna Hoikka jonna.hoikka@sulvi.fi ja p. 050 548 5876. *Koulutuksen hinta Suomen LVI-liiton ja VSF:n jäsenille on 1990 € + alv 24 %. Merkitse ilmoittautumislomakkeen Kampanjakoodi-kenttään, jos olet SuLVIn tai VSF:n jäsen. Jäsenhinta edellyttää jäsenyyttä ennen koulutukseen ilmoittautumista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien (LVV) kuntotutkijan koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien (LVV) kuntotutkijan koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: