Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
13 kk
550 EUR + alv 24 % (yht. 682 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
550 EUR
24.9.2020

Verkossa
550 EUR
Järjestetään toistaiseksi etänä

Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto

Ammattitaitoinen libristi on sekä kirjojen että myynnin ammattilainen. Libristin koulutuksessa opit ratkaisumyynnin keinot, jotta voit tarjota ylivertaista asiakaskokemusta kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto toteutetaan yhteistyössä Kirjakauppaliiton ja Kirjakauppakoulun kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Verkkokauppa jyllää myös kirja-alalla, mutta mitä lisäarvoa asiakas saa saapuessaan myymälään? 

Kirjakauppa-alalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto valmentaa sinut aktiivisen ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Opit vakuuttamaan asiakkaan myyntitilanteessa ja eri myyntikanavissa. Koulutuksen jälkeen ymmärrät liiketoiminnan taloudelliset periaatteet sekä kuluttajansuojan perusteet. Opit käytännön keinoja asiakkaiden sitouttamiseen: tapahtuman järjestäminen myymälässä, kirjasuosittelut ja blogit. Hiot myös kirja-alan osaamistasi syventymällä kirjallisuuslajeihin, kirjakaupan tuotevalikoimaan, kirjailijan työhön sekä Kirjavälityksen toimintaan.

Libristin koulutus soveltuu kirjakauppa-alalla myynnin parissa työskenteleville. Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Koulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat sekä mitkä ovat nykyiset työtehtäväsi ja tavoitteesi. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin asiantuntijalta. 

Suoritat sekä liiketoiminnan ammattitutkinnon että kirjakauppa-alan arvostetun libristitutkinnon, jonka myöntää Kirjakauppakoulu. Rastor-instituutti toteuttaa koulutuksen yhteistyössä Kirjakauppaliiton ja Kirjakauppakoulun kanssa. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: