Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

LVI-tekniikan koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
3 800 EUR + alv 24 % (yht. 4 712 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
3 800 EUR
1.6.2021

Espoo
3 800 EUR
1.12.2021

LVI-tekniikan koulutus

LVI-tekniikan koulutuksessa saat valmiudet LVI-projektien laadukkaaseen toteuttamiseen. Perehdyt kiinteistöjen LVI-tekniikkaan sekä tämän päivän järjestelmiin ja laitteisiin. Kehität myös omia esimiestaitojasi ja kasvatat projektiosaamisellasi yrityksesi kilpailukykyä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta LVI-tekniikan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

LVI-tekniikan koulutus antaa kattavan kokonaiskuvan kiinteistöjen LVI-tekniikasta ja tukee osaamistasi toimia alan työnjohto- ja esimiestehtävissä. Koulutuksen käytyäsi osaat suunnitella ja toteuttaa LVI-projektin ja tunnet siihen liittyvän lainsäädännön. Perehdyt myös ilmastointitekniikan laitteisiin ja järjestelmiin sekä sisäilmaan vaikuttaviin tekijöihin.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä SuLVI ry:n kanssa. Koulutukseen sisältyy  IV- ja KVV-Työnjohtajien pätevöitymispäivät, jotka valmistavat FISE:n pätevöitymistenttiin.

Tämä LVI-tekniikan koulutus on tarkoitettu alan työnjohto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville tai niihin siirtyville. Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen. Sitä tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja tehtävillä, jolloin opit siirtyvät suoraan konkreettiseen toimintaan työpaikalla.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LVI-tekniikan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta LVI-tekniikan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: