Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
6 900 EUR + alv 24 % (yht. 8 556 EUR)
9.3.2020
Haku päättyy: 24.2.2020
   
Espoo
Työelämän tutkinnot

Hanki kansainvälisesti tunnettu markkinointi- ja viestintätutkinto

Arvostettu Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD valmentaa sinut vaativiin markkinoinnin tehtäviin. Tarkastelet markkinointia laajemmasta perspektiivistä ja perehdyt vaikuttamisen keinoihin johtamisen välineinä. Voit valita tutkintoosi yksilöllisesti niitä kursseja, jotka vastaavat toimenkuvaasi, omia tavoitteitasi sekä työnantajasi tarpeita.

Markkinoinnin johtaminen startegialähtöisesti

Markkinoinnin johtamisen koulutuksessa syvennät liiketoimintaosaamistasi, kehität vuorovaikutustaitojasi sekä vahvistat markkinointiosaamistasi valitsemillasi alueilla. Johdat markkinointia esimerkilläsi ja toimit asiakkaan äänenä. Tarvittaessa markkinoit markkinointia kasvun veturina organisaatiosi sisällä.

Koulutuksen avulla osaat luoda itsenäisesti liiketoiminnan tavoitteista johdetun markkinointistrategian. Suunnittelet ja implementoit jo koulutuksen aikana kehityshankkeen oman organisaatiosi markkinoinnin kehittämiseksi. Tuot samalla uutta näkemystä oman organisaatiosi markkinoinnin ja muiden toimintojen yhteistyöhön.

Saat todistuksen vaativan markkinoinnin valmennusohjelman suorittamisesta ja voit käyttää MJD-nimikettä. MJD-tutkinto on markkinoinnin alalla tunnettu ja arvostettu koulutus, josta on valmistunut jo 1500 markkinoinnin ammattilaista. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

 • markkinoinnin, myynnin tai viestinnän asiantuntijana tai esimiehenä toimiville yrityksissä, julkishallinnossa tai järjestöissä
 • työssään markkinointia suunnitteleville ja johtaville, jotka haluavat edetä urallaan vaativampiin markkinoinnin tehtäviin
 • strategisen markkinoinnin ja asiakkuuksien osaamista tarvitseville.

Koulutuksen sisältö

Tutkinto koostuu orientoivista verkko-opinnoista, neljästä kiinteästä ja neljästä valinnaisesta kurssista. Voit suorittaa kurssit joustavasti haluamassasi järjestyksessä ja jaksottaa opiskelun itsellesi sopiviin vaiheisiin.

Orientoiva verkko-opiskelujakso

Aloitat opintosi itsenäisesti suoritettavilla verkko-opinnoilla, joiden avulla perehdyt MJD-tutkinnon sisältöön omassa tahdissasi. Teet myös ennakkotehtäviä, jotka valmistavat sinua opintojesi aloittamiseen. Tehtävien avulla varmistat, että saat opinnoistasi parhaan mahdollisen hyödyn sekä oman osaamisesi kehittämiseen että opintojen hyödyntämiseen omassa työssäsi.

Kiinteät kurssit (4)

 • Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä  
  Saat valmiudet toimia johtoryhmässä menestyksellisesti – olitpa sitten johtoryhmän jäsen, osa laajennettua johtoryhmää tai vierailet johtoryhmässä toimintosi edustajana. Koulutuksessa kirkastat näkemyksesi johtoryhmän roolista ja harjoittelet oman toimintasi kehittämistä ihan käytännössä. 
 • Insight markkinoinnissa
  Insight - mitä se on, miksi sillä on merkitystä sekä miten kerrytät sitä? Tähän kaikkeen saat vastauksia koulutuksessa. Lisäksi saat käyttöösi työvälineitä sekä sparrausta ja kokemusta niiden käytössä, jotta pystyt hyödyntämään oppimaasi omassa työssäsi. 
 • Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi
  Opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehityskohteesi viestijänä ja hankit varmuutta sekä käytännön taitoja työelämän vaihteleviin vuorovaikutustilanteisiin. Laita itsesi likoon koulutuspäivien harjoituksissa, ja kasvat varmemmaksi arjen kohtaamisissa! 
 • Johda ja vaikuta
  Kurssin aikana tehdään Tunnistettava muutos -työ, joka on tutkinnon lopputyö vapaavalintaisesta aiheesta. Se voi olla esim. hanke, toimenpide, projekti, tehtävä – aihe, jonka koet mielekkääksi ja innostavaksi. Lisäksi opit jakson koulutuspäivien aikana ymmärtämään omia vaikuttamisen keinojasi saamasi palautteen perusteella. Saat varmuutta omaan johtamiseesi – johdat sitten ihmisiä tai projekteja.

Valinnaiset kurssit (valitse 4)

 • Brändin johtaminen
  Miten rakentaa houkutteleva ja tuottava brändi? Miten valjastaa brändi liiketoiminnan työkaluksi? Kurssilla teet konkreettisen suunnitelman organisaatiosi brändin kehittämiseksi.
 • Liiketalouden tunnusluvut markkinoinnille
  Onnistunut markkinointi kehittää organisaation liiketoimintaa. Koulutuksessa tutustut keskeisiin talouden tunnuslukuihin ja raportointiin. Opit perustelemaan markkinoinnin tekemisiä johdon kielellä, numeroilla. 
 • Presentation and Selling Skills
  How can one build a presentation with an exciting and memorable effect? Presentation and Selling Skills training is an interactive workshop that trains you to become a more convincing and confident communicator in front of any audience.
 • Sosiaalinen media markkinoinnissa
  Opit ja innostut hyödyntämään sosiaalista mediaa oman organisaatiosi näkyvyyden kasvattamiseksi. Opit toimimaan sosiaalisessa mediassa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti ja saat buustia omaan some-tekemiseesi. 
 • Markkinoinnin tavoitteet ja mittarit 
  Liiketoimintalähtöisen markkinointiviestinnän kulmakiviä ovat selkeät tavoitteet, niitä toteuttavat toimenpiteet sekä toimintaa ohjaavat mittarit. Saat käyttöösi konkreettisen työkalun, jonka avulla hyödynnät koulutuksen opit omassa työssäsi. 
 • Markkinoinnin ja viestinnän juridiikka 
  Pohditko tekijänoikeuksiin, markkinointilakiin tai sähköisen markkinoinnin säädöksiin liittyviä kysymyksiä? Tämä koulutus varmistaa, että osaat työssäsi huolehtia markkinoinnin ja viestinnän lainmukaisuudesta. 
 • Asiakaskeskeinen markkinointiviestintä – teoriasta käytäntöön 
  Puhuttelevatko markkinointiviestinnän sisältösi asiakkaita? Näkyvätkö toimenpiteiden tulokset viivan alla, euroina? Tule päivittämään sisältömarkkinoinnin työkalupakkisi. Tuotat sisältöjä, joilla on lisäarvoa asiakkaallesi – ja jotka tuottavat tulosta myös organisaatiollesi.

Koulutuspaikka ja koulutuksen aikataulu

Koulutus kestää 9–14 kk riippuen aloitusajankohdasta ja yksilöllisestä opiskelusuunnitelmasta. Tutkintoon sisältyy koulutuspäiviä ja ohjattua etäopiskelua. Laajuus on 30–32 op.

Kustannukset

6900 € + alv 24%

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD täytä seuraavat tiedot: