Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5– 2 vuotta
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
suomi
Tutkinto
Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Oulu
0 EUR
7.9.2022

Verkossa
0 EUR
28.9.2022

Verkossa
0 EUR
29.11.2022

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä
Rastor-instituutti

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Opiskele työn ohessa merkonomiksi! Työelämässä arvostettu liiketoiminnan perustutkinto kehittää ammattitaitoasi ja tuo uusia uramahdollisuuksia myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa tai taloushallinnon alalla. Tutkinto tarjoaa sinulle myös jatko-opiskelukelpoisuuden korkea-asteelle. Merkonomikouluksemme edellyttää alan työpaikkaa. Hae vaikka heti! Aloitamme kanssasi opintojen suunnittelun jo ennen varsinaista koulutuksen alkua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Merkonomitutkinto sopii sinulle, jos haluat viedä uudet opit suoraan käytäntöön liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville. 

Koulutus suunnitellaan sinulle yksilöllisesti. Henkilökohtainen tutkintopolkusi valitaan sen mukaan, mitkä ovat kehittymistarpeesi ja mitä työtehtäviä pääset omalla työpaikallasi tekemään. Koulutus koostuu innostavista koulutuspäivistä sekä itsenäisestä opiskelusta verkossa. 

Mikäli olet työurasi alkutaipaleella tai toimenkuvasi on juuri muuttunut, voit valita opiskelumuodoksi myös oppisopimuksen, jolloin koulutuksessa on mukana myös työnantajasi.

Tarjoamme merkonomitutkinnon myös suunnattuna eri toimialoille:

  • Hius- ja kauneudenhoitoala 3.10.2022
  • Urheiluala syksy 2022
  • Optisen kaupan ala 6.10.2022

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti

Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Myynnin tehokurssit verkossa

Urano Oy:n myynnin tehokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja tarjoavat työkaluja koko myyntiprosessin varrelle prospektoinnista klousaamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: