Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12–24 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Oulu
0 EUR
8.2.2022

Espoo
0 EUR
15.2.2022

Verkossa
0 EUR
24.11.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Opiskele merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto ja kehitä ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa tai taloushallinnon alalla. Hae nyt syksyn koulutukseen! Otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva opiskeluaikataulu. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi on työelämässä arvostettu tutkinto, jonka kautta saat jatko-opiskelukelpoisuuden. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Merkonomitutkinto on käytännönläheinen ja sopii työn ohessa suoritettavaksi. Tutkinto soveltuu sinulle, jos työskentelet liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville. Koulutukseen osallistuminen ja tutkinnon suorittaminen edellyttää, että sinulla on alan työpaikka.

Koulutus suunnitellaan sinulle sen mukaan, mitkä ovat kehittymistarpeesi ja osaamistavoitteesi. Suunnittelussa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun. Koulutukseen sisältyy koulutuspäiviä 1–2 kuukaudessa. Voit halutessasi valita myös verkkototeutuksen, jolloin koulutuspäivät toteutetaan lyhyempinä verkkovalmennuksina 2–4 kertaa kuukaudessa.

Mikäli olet työurasi alkutaipaleella tai toimenkuvasi on juuri muuttunut, voit valita opiskelumuodoksi myös oppisopimuksen, jolloin koulutuksessa on mukana myös työnantajasi.

Tarjoamme liiketoiminnan perustutkinnon myös suunnattuna eri toimialoille. Jos työskentelet näillä aloilla, voit ilmoittautua seuraaviin koulutuksiin:

  • Hius- ja kauneudenhoitoala 4.10.2021
  • Optisen kaupan ala 21.9.2021
  • Teatteriala 11.11.2021
  • Terveystuoteala syksy 30.11.2021
  • Urheiluala 27.10.2021
  • Vapaa-ajan tuotteet ja palvelut 11.2.2022
  • Verkkokaupan ala 28.9.2021

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: