Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – finanssiala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
n. 15 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
0 EUR
6.10.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – finanssiala

Finanssialalle räätälöity merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto painottuu asiakaspalveluun ja asiakkuuksien hoitoon finanssialan näkökulmasta. Tutkinto sopii hyvin pankki-, vakuutus- tai finanssialan asiakaspalvelu-, myynti- ja back office -tehtävissä toimiville.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – finanssiala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Merkonomikoulutuksessa kehität ammattitaitoasi asiakaspalvelussa ja asiakkuuksien hoidossa. Koulutuksen jälkeen ymmärrät myös laajemmin, mistä kannattava liiketoiminta koostuu. 

Merkonomi on tunnettu ja työelämässä arvostettu asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisten perustutkinto. Saat sen kautta myös jatko-opiskelukelpoisuuden.

Mikäli olet työurasi alkutaipaleella tai toimenkuvasi on juuri muuttunut, voit valita opiskelumuodoksi myös oppisopimuksen, jolloin koulutuksessa on mukana myös työnantajasi.

Merkonomikoulutus sisältää innostavia koulutuspäiviä, opiskelua verkossa, kun sinulle sopii, sekä oppimista omissa työtehtävissä.  Jokaiselle opiskelijalle räätälöidään oma opiskelusuunnitelma.

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – finanssiala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – finanssiala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: