Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – kahvila-ravintola-ala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1–2 vuotta
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
11.1.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Tutkinto

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – kahvila-ravintola-ala

Loista kahvila- ja ravitsemusalan myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa ja talouden hallinnassa! Merkonomin tutkinnosta saat kokonaisnäkemyksen kahvilan ja ravintolan liiketoiminnasta ja omasta roolistasi sen osana. Koulutus sopii kahvila- ja ravitsemusalan asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä toimiville. Hakeutumisen edellytyksenä on alan työpaikka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – kahvila-ravintola-ala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kahvila- ja ravintola-alalle suunnatussa liiketoiminnan perustutkinnossa virittäydyt luomaan entistä parempaa asiakaskokemusta ja opit vaikuttavan asiakaskohtaamisen taitoja. Saat kokonaiskuvan kahvila- ja ravintola-alan liiketoiminnasta syventymällä mm. kannattavuuteen, hinnoitteluun ja hävikkiin. Koulutus sopii myös yrittäjyyttä harkitsevalle, sillä opit yrittäjätoiminnan perusteet. 

Koulutuksessa vahvistat kokonaisvaltaisesti asiakaspalvelutehtävissä vaadittavia taitoja, myynti- ja markkinointiosaamista sekä talouden asioiden hallintaa. Kasvat kahvila-ravintola-alan ammattilaiseksi kehittämällä sekä kaupallista osaamista että liiketoiminnan kokonaisvaltaista ymmärrystä. 

Painopisteenä koulutuksessa on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhön. Suoritat arvostetun liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi), tunnistat omat vahvuutesi ja saat varmuutta ja uusia ideoita omaan työhösi. Sovellat opittuja asioita oman osaamisen, työsi ja yrityksesi kehittämiseen. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – kahvila-ravintola-ala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – kahvila-ravintola-ala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: