Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – optisen kaupan ala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
n. 17 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
0 EUR
8.10.2020

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – optisen kaupan ala

Optisen kaupan alalla työskenteleville räätälöity merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto antaa kattavan käsityksen näkemisen ja silmäterveyden toimialan yrityksen liiketoiminnasta. Koulutuksessa perehdytään myyntiin, asiakaspalveluun ja yritystoimintaan optisen alan näkökulmasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – optisen kaupan ala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Merkonomikoulutuksessa kehität ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Tutkinto sopii hyvin optisen alan liikkeiden henkilöstölle, esimiehille, optikoille ja yrittäjille. 

Koulutuksessa perehdytään myyntiin, asiakaspalveluun ja yritystoimintaan nimenomaan näkemisen ja silmäterveyden toimialan näkökulmasta. Merkonomi on tunnettu ja työelämässä arvostettu asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisten perustutkinto.  Saat sen kautta myös jatko-opiskelukelpoisuuden.

Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry suosittelee koulutusta kaikille optisella alalla toimiville. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – optisen kaupan ala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – optisen kaupan ala täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: