Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – teatteriala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
16 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
11.12.2020
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Tutkinto

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – teatteriala

Teatterialalla työskentelevä – miten on liiketoiminnan, talouden, markkinoinnin ja myynnin osaamisesi laita? Sinulla on tärkeä rooli teatterisi liiketoiminnan ja kannattavuuden kehittämisessä. Omalle alallesi räätälöidyssä merkonomin koulutuksessa saat näkemystä ja kokonaiskuvaa työsi hoitamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – teatteriala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneella on hyvä kokonaiskuva organisaation toiminnasta ja omasta roolista siinä. Koulutuksen jälkeen osaat tavoitteellisesti tehdä myynnin, asiakaspalvelun ja asiakkuuksien hoidon, markkinoinnin sekä talouden perustehtäviä. Ymmärrät, miten omassa roolissasi vaikutat organisaation liiketoimintaa, kannattavuuteen ja tulokseen. 

Opintoihin kuuluvat harjoitukset liittyvät omaan työhösi, joten kehität samalla työnantajasi toimintaa asiantuntijoiden ohjauksessa. Pääset myös verkostoitumaan muiden teattereissa työskentelevien kanssa ja vaihtamaan kokemuksia työn onnistumisista ja haasteista. 

Merkonomin koulutus sopii monenlaisissa teatterialan tehtävissä toimiville. Työskentelet esimerkiksi myynnissä tai myynnin tukena, markkinoinnissa, asiakaspalvelussa tai sihteerinä tai taloushallinnon tehtävissä. 

Suoritat liiketoiminnan perustutkinnon oman työsi ohella. Merkonomikoulutus on monimuotoista ja sisältää innostavia koulutuspäiviä, opiskelua verkossa, kun sinulle sopii, sekä oppimista omissa työtehtävissä.

Koulutuksessa voit painottaa sitä osaamista ja niitä työtehtäviä, jotka ovat sinulle työssäsi tärkeitä. Sinulle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma eli valitset kursseja tarpeesi mukaan. Saat virallisen tutkintotodistuksen, joka mm. antaa yleisen hakukelpoisuuden korkeakouluasteelle.
 

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – teatteriala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – teatteriala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: