Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Moderni kasvupolku työnjohtajaksi RekryKoulutus Pohjois-Karjala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
4 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
5.10.2020
suomi
   
Lähiopetus
Joensuu
Työvoimakoulutus

Moderni kasvupolku työnjohtajaksi RekryKoulutus Pohjois-Karjala

Oiva tilaisuus työnjohto- tai esimiestehtäviin tähtääville! Koulutamme yhteistyössä TE-palveluiden kanssa työnjohtajia ja esimiehiä Pohjois-Karjalan alueelle. RekryKoulutuksessa työskentelet yhteistyöyrityksessä tulevissa työtehtävissäsi osallistuen samaan aikaan korkeatasoiseen koulutukseen. Tavoitteena on solmia vakituinen työsuhde koulutuksen päätyttyä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Moderni kasvupolku työnjohtajaksi RekryKoulutus Pohjois-Karjala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksessa perehdyt kokonaisvaltaisesti esimiehen rooliin, tehtäviin, vastuisiin ja velvollisuuksiin. Koulutuksen jälkeen sinulla on ammattitaitoa toimia esimiestehtävissä tai työnjohtajana sellaisella toimialalla, joka itseäsi kiinnostaa.

Koulutuksen opeilla osaat johtaa sekä itseäsi esimiehenä että työntekijöitä ja projekteja. Tunnet työlainsäädännön sekä talous-, myynti ja markkinointiasioiden perusteet. Osaat kehittää omaa vastuualuettasi. Kasvat hyväksi tiiminvetäjäksi, joka hallitsee esimiestyössä tarvittavat vuorovaikutus- ja johtamistaidot.

Ei tylsiä luentoja, vaan aidosti käytännönläheistä oppimista mielenkiintoisten best practices -käytäntöjen ja case-esimerkkien siivittämänä.

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?

Voit hakea koulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Yhteistyöyritys etsitään jokaiselle hakijalle yksilöllisesti, joten koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin. Tärkeintä on, että olet motivoitunut työskentelemään työnjohto- tai esimiestehtävissä.

Aikataulu ja toteutus

Koulutus alkaa 5.10.2020. Koulutus sisältää työskentelyä yrityksessä 56 päivää sekä koulutusta Rastor-instituutissa 24 päivää (20 lähiopetus- ja 4 verkko-opintopäivää). Koulutuksen kokonaiskesto on 80 arkipäivää eli n. 4 kk. Lähiopetuspäivät voidaan tilanteen niin vaatiessa järjestää laadukkaasti myös etäyhteydellä.

Hae välittömästi tai viimeistään 6.9.2020!

Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

1. Täytä hakemus TE-palveluiden sivuilla. Koulutuksen nro on 693085.
2. Jätä yhteystietosi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään, jotta voimme löytää sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kertoa sinulle henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä.

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Moderni kasvupolku työnjohtajaksi RekryKoulutus Pohjois-Karjala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Moderni kasvupolku työnjohtajaksi RekryKoulutus Pohjois-Karjala täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 8.10.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: