Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Myynnin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
4–10 kuukautta
1 890 EUR + alv 24 % (yht. 2 343,60 EUR)
Joustava aloitus
   
Espoo
Avoin koulutus

Myynnin koulutusohjelma

Kasva myynnin ammattilaiseksi! Myynnin koulutusohjelman käytyäsi vakuutat myyntityössä ja teet tarjouksia, joihin potentiaalinen asiakas tarttuu.

Varmuutta ja käytännön työkaluja myyntitehtävissä toimimiseen

​Myynnin koulutusohjelmassa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan myyntiä ja asiakaspalvelua. Ymmärrät, mistä vakuuttava asiakaskokemus rakentuu ja miten pystyt omalla panoksellasi vaikuttamaan siihen. Opit tunnistamaan asiakkaan ostoprosessin ja laatimaan oman myyntisuunnitelmasi sen pohjalta. Saat eväitä myyntiprosessin hallintaan, ja oman myyntityön suunnittelusta ja seurannasta tulee osa arkeasi. 

Myynnin koulutusohjelmassa sinulle räätälöidään henkilökohtaisen opiskeluohjelman, jossa huomioidaan kehittymiskohteesi. Laaja kurssitarjonta takaa kiinnostuksesi mukaiset suuntautumisvaihtoehdot.

Räätälöitävyytensä ansiosta tämä koulutus soveltuu myynnin parissa työskenteleville, myynnin tehtäviin siirtyville ja alan perustiedot hallitseville. Koulutus sopii hyvin eri alojen asiantuntijoille, joiden tehtävänä on myydä tai toimia asiakasrajapinnassa entistä myynnillisemmin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myynnin koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu

  • myynnin tehtävissä toimiville, kuten myyjille ja asiakaspalveluhenkilöstölle
  • pien- ja mikroyrittäjille
  • kaikille, jotka haluavat kehittää myynnillistä ajatteluaan ja tehdä tuloksellisempaa myyntiä.

Myynnin koulutusohjelma sopii myynnin perusperiaatteet hallitseville, mutta osallistuminen ei edellytä aiempaa myynnin työkokemusta tai myyntikoulutusta. Koulutuksesta on eniten hyötyä, jos toimit myynnin työtehtävissä, mutta se ei ole edellytys.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää n.10 kk ja se sisältää 7 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. 

Koulutus sisältää mm. seuraavia aihealueita: 

  • asiakaskokemus ja asiakaskohtaamiset
  • asiakkaan ostoprosessi ja myyntiprosessi
  • myynti – suunnittelu ja seuranta
  • vakuuttava myyjä ja voittava tarjous.

Kustannukset

1890 €+ alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myynnin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Myynnin koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 3.3.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.