Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
660 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 660 EUR)
19.5.2020
Haku päättyy: 30.4.2020
   
Espoo, Oulu, Tampere
Avoin koulutus

Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Myynnin alalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto valmentaa sinut myynnin ammattilaiseksi. Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Myynnin tutkinto antaa varmuutta ja käytännön työkaluja

Koulutuksen avulla opit kohdistamaan myyntityösi oikeisiin asiakaskohderyhmiin. Tunnistat ja parannat omaa myyntiprosessiasi. Laadit työllesi tavoitteet ja seurantaprosessit ja osoitat niiden avulla johdolle ammattitaitosi ja arvosi.

Ammatillisessa tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Koulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa huomioidaan omat nykyiset työtehtäväsi. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin ohjaajalta.

Koulutus soveltuu myynnin parissa työskenteleville ja alan perustiedot hallitseville. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu myynnin parissa työskenteleville ja alan perustiedot hallitseville. 

Aikataulu

Tutkinnon suunniteltu kesto on 12 kk. Siihen sisältyy enintään 9 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä riippuu siitä, mitä kursseja valitset. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on Espoossa 940 €, Oulussa 660 € ja Tampereella koulutus on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 3.3.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.