Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto – luovat alat

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
940 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 940 EUR)
28.1.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Tutkinto

Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto – luovat alat

Luovan alan ammattilainen tai yrittäjä – osaatko luoda myös kannattavaa liiketoimintaa? Tässä koulutuksessa opit olennaisen myynnistä, asiakkuuksista ja liiketoiminnasta kehittääksesi toiminnastasi kannattavaa ja palveluistasi asiakasta kiinnostavia. Suoritat tutkinnon työsi ohessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto – luovat alat, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Luovan alan ammattilainen – opi kehittämään liiketoimintaasi suunnitelmallisesti, jotta voit keskittyä luovaan työhön. Koulutuksen käytännönläheisillä opeilla varmistat, että liiketoimintasi on kannattavaa ja tuo sinulle myös toimeentulon. Opit tarkastelemaan omaa toimintaasi myynnillisesti sekä kannattavuuden ja asiakastarpeiden näkökulmasta. 

Koulutuksen jälkeen osaat hinnoitella palvelusi ja tuotteesi sekä rakentaa kannattavaa liiketoimintaa. Tiedät, miten voit kaupallistaa tarjontasi. Koulutuksesta saat työkalut kartoittaa asiakkaiden tarpeita ja toiveita sekä opit sitouttamaan asiakkaitasi yrityksesi palveluiden pariin ja syventää asiakassuhdetta. Tunnet modernit myyntikeinot ja kasvatat myös rohkeutta ja taitoa myydä. 

Koulutus soveltuu kaikille luovilla aloilla toimiville ja alan yrittäjille. Työskentelet esimerkiksi muotoilun parissa, kulttuuri-, käsityö- tai taidealalla, tanssin tai teatterin parissa, elokuva-, tv-, radio- tai animaatiotuotannossa, musiikki- tai ohjelmapalveluissa tai liikunta- ja elämyspalveluiden parissa. Koulutus suoritetaan työn ohessa, ja osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa. 

Koulutuksessa verkostoidut muiden luovilla aloilla toimivien kanssa, joten kuulet ja jaat arvokkaita kokemuksia vertaisverkostossa. 

Koulutus järjestetään yhteistyössä Faros & Com Oy:n ja muotoilualan asiantuntijajärjestön Ornamon kanssa.

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto – luovat alat? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto – luovat alat täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: