Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
joustava aloitus
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

OivaUra

Sparraa urasuunnittelutaitojasi ja edistä urahyvinvointiasi OivaUrassa. Opit tunnistamaan ja sanoittamaan osaamisesi ja tavoitteesi selkeämmin sekä havaitsemaan mahdollisia työhösi liittyviä ongelmakohtia. Oivaurassa teet omaa uraasi koskevia päätöksiä ja saat valmiuksia viedä ne käytäntöön.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta OivaUra, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

OivaUra on uraohjauspalvelu, jonka kaikki Rastor-instituutin nykyiset ja uudet asiakkaat saavat halutessaan maksutta käyttöönsä. Voit olla yhtä hyvin omaa paikkaasi hakeva tuore lupaus tai kokenut konkari, joka etsii kadonnutta motivaatiotaan. OivaUran avulla tunnistat paremmin vahvuutesi ja vaihtoehtosi.  

Uraohjauksen tavoitteena on auttaa kartoittamaan ja konkretisoimaan uratoiveita ja -mahdollisuuksia. OivaUran monipuoliset harjoitustehtävät ja materiaalit auttavat tässä eteenpäin. Erilaiset tarinat ja näkökulmat työelämästä ja työn tekijöistä tarjoavat laajempaa perspektiiviä oman ammatti-identiteetin pohtimiseen. Keskeistä on oman itsetuntemuksen vahvistaminen. 

OivaUrassa edetään omaa tahtia ja käsittelyyn voi ottaa itselle ajankohtaisia teemoja tai edetä ohjatun prosessin mukaisesti. OivaUrassa tekemäsi aktiviteetit muodostavat sinulle oman urasuunnitelman, jonka voit ottaa mukaasi jatkotoimenpiteitä tai lisäpohdintoja varten. Voit myös halutessasi verkostoitua muiden OivaUra-käyttäjien kanssa ja ottaa osaa ajankohtaisiin keskusteluihin.  

Löydät palvelusta myös erilaisia mahdollisuuksia urapohdintojesi syventämiseen. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta OivaUra? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta OivaUra täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: