Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Onnistunut tapahtuma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kk
1 200 EUR + alv 24 % (yht. 1 488 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 200 EUR
28.10.2020

Onnistunut tapahtuma

​Järjestätkö työssäsi tapahtumia? Koulutuksen avulla luot toimivan ja yrityksen liiketoiminnan tavoitteisiin sidotun tapahtumakonseptin. Saat henkilökohtaista ohjausta ja ideoita tapahtumasuunnitteluun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Onnistunut tapahtuma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tapahtumien järjestämisessä tarvitaan niin luovuutta kuin organisointitaitojakin. Tässä koulutuksessa oivallat, miten tapahtumat sijoittuvat osaksi markkinointiviestintää ja koko yrityksen liiketoimintaa. Osaat suunnitella ja järjestää onnistuneen tapahtuman, ja osaat sitoa sen myynnillisiin tavoitteisiin. Hoidat hallitusti myös tapahtuman jälkimarkkinoinnin.

Koulutus soveltuu tapahtumia työssään järjestäville, mm. tapahtumakoordinaattoreille, markkinointi- ja myyntiassistenteille sekä markkinointisuunnittelijoille.

Koulutus valmistaa sinut innostavien kohtaamisten järjestämiseen. Saat käytännön testatut työkalut tapahtumien järjestämiseen. Huomioit tapahtumasuunnittelussa myös yrityksen tavoitteet, ja osaat niihin peilaten arvioida tapahtumien onnistumista. Opit myös osallistamaan omaa organisaatiotasi tapahtumasuunnitteluun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Onnistunut tapahtuma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Onnistunut tapahtuma täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä viestintäosaamistasi!

Viestintä kuuluu kaikille: syvennä osaamistasi ja varaudu tuleviin viestintähaasteisiin suosituissa ProComin koulutuksissa tai PRO-koulutusohjelmissa!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: