Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Oppiva organisaatio

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5 kk
1 320 EUR + alv 24 % (yht. 1 636,80 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 320 EUR
16.2.2021

Oppiva organisaatio

Oppiva organisaatio on kilpailukykyinen organisaatio. Kun omaksutte asiakkailta, kilpailijoilta ja toisiltanne olennaista tietoa tehokkaasti ja osaatte soveltaa sitä omiin tarpeisiinne, olette vahvoilla kilpailussa. Tule luomaan organisaatiostasi ketterä oppija!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oppiva organisaatio, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yksi HR-ammattilaisen korostuvista osaamisvaateista on kyky luoda rakenteet ketterälle oppimiselle, joka ylläpitää kilpailukykyä. Kurssilla kuulet uusimpien tutkimusten tuloksia ja käytännönläheisiä case-esimerkkejä yksilöiden ja organisaatioiden oppimisesta. Niiden avulla tunnistat oman organisaatiosi oppimista tukevat ja toisaalta sitä hankaloittavat rakenteet, työkalut ja pelisäännöt. Jo kurssin aikana sovellat uusia ajatuksia käytäntöön omassa työyhteisössäsi.

Kurssi sopii HR-ammattilaisille, esimiehille ja johtajille, joiden vastuulle kuuluu organisaation kilpailukyvyn parantaminen ja yksilöiden osaamisen kehittäminen.

Aiemmin yksi tutkinto ja työpaikka riittivät koko iäksi, sitten alettiin puhua yksilöiden elinikäisestä oppimisesta. Nyt katseet ovat kääntyneet organisaatioiden kykyyn oppia. Tämän päivän työlle ei ole olemassa ohjekirjaa, vaan tarvittavat ratkaisut kehitetään työn lomassa ja työtä tehden. Se vaatii työyhteisöiltä kykyä oppia ja hyödyntää kaikkien osaamista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oppiva organisaatio? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Oppiva organisaatio täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: