Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
7.6.2021
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen

Organisaatiokulttuuriin on mahdollista vaikuttaa! Kurssilla autat tekemään oman organisaatiokulttuurin näkyväksi ja saat välineet muutostilanteiden johtamiseen ja niissä toimimiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Organisaatiokulttuuri vaikuttaa koko työyhteisön toiminnan perustana. Onko se yrityksessäsi sellainen kuin sen halutaan olevan ja tukeeko se liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista? Tällä kurssilla otat haltuun vaikeana pidetyn, tiedostamattomalla tasolla elävän organisaationkulttuurin. Saat keinot oman organisaatiokulttuurin tunnistamiseksi ja sen tekemiseksi näkyväksi. Osaat ideoida toimenpiteitä, joilla kulttuuriin voidaan vaikuttaa.

Kurssi sopii HR-ammattilaisille, muutosagenteille, esimiehille sekä työyhteisön, henkilöstön ja johtamisen kehittäjille.

Kurssin aikana analysoit oman organisaatiosi toimintakulttuuria ja rakennat kehityssuunnitelman. Osaat luotsata epävirallista organisaatiokulttuuria kohti virallista ja tavoitteellista kulttuuria. Lisäksi saat välineet muutostilanteiden johtamiseen ja niissä toimimiseen.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: