Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kuukautta
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
8.6.2020
Haku päättyy: 25.5.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Tulevaisuuden johtaja

Organisaatiokulttuuriin on mahdollista vaikuttaa! Kurssilla autat tekemään oman organisaatiokulttuurin näkyväksi ja saat välineet muutostilanteiden johtamiseen ja niissä toimimiseen.

Lisätietoa tutkinnosta

Organisaatiokulttuuri vaikuttaa koko työyhteisön toiminnan perustana. Onko se yrityksessäsi sellainen kuin sen halutaan olevan ja tukeeko se liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista? Tällä kurssilla otat haltuun vaikeana pidetyn, tiedostamattomalla tasolla elävän organisaationkulttuurin. Saat keinot oman organisaatiokulttuurin tunnistamiseksi ja sen tekemiseksi näkyväksi. Osaat ideoida toimenpiteitä, joilla kulttuuriin voidaan vaikuttaa.

Kurssin aikana analysoit oman organisaatiosi toimintakulttuuria ja rakennat kehityssuunnitelman. Osaat luotsata epävirallista organisaatiokulttuuria kohti virallista ja tavoitteellista kulttuuria. Lisäksi saat välineet muutostilanteiden johtamiseen ja niissä toimimiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi sopii HR-ammattilaisille, muutosagenteille, esimiehille sekä työyhteisön, henkilöstön ja johtamisen kehittäjille.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 2 kk, ja siihen sisältyy

  • 2 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua n. 7 h / viikko.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Koulutuspäivien teemoja:

  • Organisaatiokulttuuri konkretisoituu ihmisten johtamisessa
  • Jatkuva muutos mahdollisuutena: oppimisen tukeminen
  • Kulttuurina joustavuus
  • Organisaatiokulttuuri kilpailukyvyn kasvattajana

Kustannukset

1830 € + alv 24 %

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen täytä seuraavat tiedot: