Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 030 EUR + alv 24 % (yht. 1 277,20 EUR)
10.6.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys

Löydätkö organisaatioosi osaavia työntekijöitä? Kurssilla kehität omaan organisaatioosi sopivat mallit rekrytointiin, perehdytykseen sekä osaamisen kehittämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opit tuntemaan nykyaikaiset rekrytointikanavat ja tiedät, miten niistä tavoitetaan omaan organisaatioon sopivat osaajat. Lisäksi syvennyt perehdytysprosessiin sekä henkilöstön osaamisen kehittämisen moderneihin tapoihin.

Koulutuksen käytyäsi osaat vastata ennakoivasti oman organisaatiosi uuden osaamisen tarpeeseen. Varmistat organisaatiosi rekrytointi- ja perehdytysprosessien toimivuuden. Kun prosessit ovat kunnossa, löydät organisaatioosi oikeita osaajia, jotka pääsevät nopeasti, motivoituneina ja innostuneita uuteen työhön. 

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille, kuten henkilöstöassistenteille, sekä muille, jotka työskentelevät rekrytoinnin, perehdytyksen, osaamisen johtamisen sekä kyvykkyyksien suunnittelun parissa ja tarvitsevat perustiedot aiheesta. 

Kurssi on osa Henkilöstöassistentin tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin jatkaa opintoja henkilöstöassistentiksi asti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: