Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kuukautta
   
Espoo
Työelämän tutkinnot

Henkilöstöjohtajan tutkinto

Löydätkö organisaatioosi osaavia työntekijöitä? Kurssilla kehität omaan organisaatioosi sopivat mallit rekrytointiin, perehdytykseen sekä osaamisen kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

Opit tuntemaan nykyaikaiset rekrytointikanavat ja tiedät, miten niistä tavoitetaan omaan organisaatioon sopivat osaajat. Lisäksi syvennyt perehdytysprosessiin sekä henkilöstön osaamisen kehittämisen moderneihin tapoihin.

Koulutuksen käytyäsi osaat vastata ennakoivasti oman organisaatiosi uuden osaamisen tarpeeseen. Varmistat organisaatiosi rekrytointi- ja perehdytysprosessien toimivuuden. Kun prosessit ovat kunnossa, löydät organisaatioosi oikeita osaajia, jotka pääsevät nopeasti, motivoituneina ja innostuneita uuteen työhön. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille, kuten henkilöstöassistenteille, sekä muille, jotka työskentelevät rekrytoinnin, perehdytyksen, osaamisen johtamisen sekä kyvykkyyksien suunnittelun parissa ja tarvitsevat perustiedot aiheesta. 

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 1 kk ja siihen sisältyy:

  • 1 koulutuspäivä
  • ohjattua etäopiskelua 7–10 h viikossa.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Kustannukset

1030 € + alv 24 %

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Osaamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytys täytä seuraavat tiedot: