Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
280 EUR + alv 24 % (yht. 347,20 EUR)
Jatkuva ilmoittautuminen
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi

Ammattitaitoisille palkanlaskijoille on kysyntää – olisiko tässä sinun uusi ammattisi? Verkkokurssi on oiva orientaatio palkanlaskennan käsitteisiin, työlainsäädäntöön, palkan määräytymiseen ja varsinaiseen palkkojen laskemiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Palkanlaskennan peruskurssin jälkeen tunnet palkkahallinnon peruskäsitteet, ymmärrät miten työlainsäädäntö ohjaa palkanlaskentaa ja osaat laskea nettopalkan suuruuden.

Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssin voit suorittaa kokonaan verkossa omaan tahtiisi. Oppiaineisto ja automaattisesti arvioitavat tehtävät ovat käytössäsi verkko-oppimisympäristössä. Kurssille asetettu kolmen kuukauden aikaraja pitää motivaatiotasi yllä, eivätkä tehtävät jää roikkumaan.

Tämä verkkokoulutus sopii kaikille palkanlaskennasta ja työlainsäädännöstä kiinnostuneille. Peruskurssin jälkeen olet valmis jatkamaan palkkahallinnon ja palkanlaskennan syventäviin koulutuksiin, kuten Palkanlaskijan tutkintoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot: