Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Palkanlaskijan tutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6 kk
2 160 EUR + alv 24 % (yht. 2 678,40 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
2 160 EUR
16.3.2021

Oulu
2 160 EUR
17.3.2021

Verkossa
2 160 EUR
Järjestetään toistaiseksi etänä

Palkanlaskijan tutkinto

Tässä koulutuksessa saat kokonaiskuvan tarpeellisista työlainsäädännön osa-alueista ja opit hoitamaan palkanlaskentaa itsenäisesti. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta palkanlaskennasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palkanlaskijan tutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Palkanlaskijan tutkinto on perusteellinen palkanlaskennan koulutus. Tutkinnon käytyäsi hallitset kattavasti palkanlaskentaan liittyvät viranomaisohjeet ja työlainsäädännön, ja sinulla on tulosvastuullista näkemystä palkkahallintoon.

Tutkinto sopii palkkahallinnon tehtävissä toimiville ja niihin tähtääville. Koulutus ei edellytä työpaikkaa taloushallinnossa tai palkanlaskennan tehtävissä. Siksi se sopii erinomaisesti alan vaihtoa suunnitteleville ja taloushallinnon tehtäviin aikoville.

Palkanlaskennan ja työlainsäädännön aukoton tuntemus on yritykselle välttämätöntä. Koulutuksen myötä saatat myös yrityksesi palkkahallinnon tiedot ajan tasalle ja opit, miten voit päivittää jatkossa tietosi itsenäisesti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkanlaskijan tutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palkanlaskijan tutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: