Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Palvelumuotoilun tehovalmennus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
2 100 EUR + alv 24 % (yht. 2 604 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
2 100 EUR
15.9.2020

Verkossa
2 100 EUR
Järjestetään toistaiseksi etänä

Palvelumuotoilun tehovalmennus

Palvelumuotoilukoulutuksen opeilla asiakastyytyväisyys kasvuun! Asiakasymmärrys ja palvelumuotoilun menetelmät auttavat kehittämään laadukkaampia palveluja – asiakaskokemus paranee, tulos nousee. Tässä koulutuksessa opit palvelumuotoilun prosessin sekä keskeiset menetelmät ja työkalut.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun tehovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Palvelumuotoilun tehovalmennuksessa opit kehittämään palveluita asiakaslähtöisesti ja hyödyntämään palvelumuotoilun menetelmiä työssäsi. Koulutuksen jälkeen osaat uudistaa palvelupolkuja ja ohjata tuote- ja palvelukehitystä tulevaisuuslähtöisesti ja ketterästi. Kehitystyötäsi ohjaa aina tavoite asiakaskokemuksen parantamisesta. 

Koulutuksessa opit palvelumuotoilun prosessin ja keskeiset työkalut. Opit kerryttämään tarvitsemaasi asiakasymmärrystä ja mallintamaan palvelupolkua. Koulutuksen jälkeen ymmärrät myös, miten palvelumuotoilu kytkeytyy yrityksen liiketoiminnan tavoitteisiin. 

Tämä palvelumuotoilukoulutus on hyvin käytännönläheinen: teet kehittämissuunnitelman valitsemallesi palvelulle ja saat asiantuntijan sparrausta suunnitelmallesi.

Palvelumuotoilun tehovalmennus soveltuu palvelumuotoilusta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä kiinnostuneille, jotka kehittävät tai haluavat jatkossa kehittää organisaation palveluita. 

Koulutuksen jälkeen suosittelemme jatkamaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon johtavaan koulutukseen. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilun tehovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun tehovalmennus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: