Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Projektien johtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12–18 kk
2 220 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 2 220 EUR, 2 752,80 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
2 220 EUR
lokakuu 2020

Verkossa
2 220 EUR
kevät 2020

Projektien johtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Projektijohtamiseen painottuva Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) antaa kokonaisvaltaisen ymmärryksen projektien johtamisesta. Uudistamme tutkintoa parhaillaan ja päivitämme uudistuneen sisällön näille sivuille syyskuun aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektien johtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Projektien johtamiseen painottuva johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto soveltuu projektipäälliköille sekä muille projektihallinnan ja -johtamisen tehtävissä toimiville. Se antaa uusia työkaluja, varmuutta ja osaamista projektien johtamiseen. Koulutus on suunniteltu yhteistyössä Sovelton ja Projektiyhdistyksen kanssa. 

Tässä tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Opintojen aikana kehität oman työyhteisösi käytäntöjä. Syvennyt organisaation projektien johtamiseen ja johtamisen kehittämiseen kokonaisvaltaisesti.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, jossa koulutus räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa voit huomioida myös työnantajasi tavoitteet. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin ohjaajalta.

Uudistamme koulutusta parhaillaan ja päivitämme uudistuneen sisällön näille sivuille kevään aikana. Sitä ennen tarjonnassa on Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektien johtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Projektien johtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: