Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Projektijohtamisen koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 950 EUR + alv 24 % (yht. 4 898 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
3 950 EUR
lokakuu 2020

Verkossa
3 950 EUR
ilmoittautuminen on auki

Projektijohtamisen koulutusohjelma

Opi viemään projekteja läpi ammattimaisella otteella. Projektijohtamisen koulutusohjelmassa yhdistyvät projektijohtamisen tärkeimmät osaamisalueet: itsensä johtaminen, ihmisten johtaminen sekä projektinhallinta. Uudistamme tutkintoa parhaillaan ja päivitämme uudistuneen sisällön näille sivuille kevään aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektijohtamisen koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Monessa yrityksessä ja organisaatiossa ollaan siirtymässä projektimaiseen toimintatapaan. Tämän koulutusohjelman käytyäsi hallitset keskeisimmät projektitoiminnan periaatteet ja voit toimia sparraajana omassa työyhteisössäsi. Sinulla on kokonaiskuva projektijohtamisesta ja onnistuneen projektin läpiviennin keskeisistä osatekijöistä.

Koulutuksessa tutustut erilaisiin projektijohtamisen malleihin, verkostoidut projektiammattilaisten kanssa ja reflektoit omaa projektiosaamistasi. Koulutukseen liittyvät tehtävät sovellat omaan työhösi. Omaan käyttäytymistyylin tutustuminen avaa monia vuorovaikutuksen tiedostamattomia lukkoja ja väärinymmärryksiä. Opit myös, miten projektin tärkein voimavara eli ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalin. 

Koulutus sopii projektipäällikkönä toimineille tai jo useampiin projekteihin osallistuneille, joiden tavoitteena on tulevaisuudessa toimia projektien johtamisen tehtävässä. Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä erityistä pohjakoulutusta. 

Uudistamme koulutusta parhaillaan ja päivitämme uudistuneen sisällön näille sivuille kevään aikana. Sitä ennen tarjonnassa on Projektijohtamisen verkkokoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektijohtamisen koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Projektijohtamisen koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtaako teillä moni vai muutama

Johtaminen on kaikkea mikä vie eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita. Tarvitaan suunta, innostusta ja tuloksellisuutta. Miten esihenkilö saa tiimit mukaan johtamistyöhön?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: