Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennustekniikan koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
13 kk
3 800 EUR + alv 24 % (yht. 4 712 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
3 800 EUR
4.1.2021

Rakennustekniikan koulutus

Työnsuunnittelu, työtekniikat sekä työturvallisuus ovat perusasioita, jotka rakennusalan työnjohtajan tulee hallita. Tässä rakennusalan koulutuksessa laajennat rakennustekniikan osaamistasi laaja-alaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennustekniikan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Rakennustekniikan koulutuksesta saat laajan ja kokonaisvaltaisen rakennustekniikan osaamisen. Nostat työnsuunnittelun ja työtekniikniikoiden sekä työturvallisuuden tuntemuksesi uudelle tasolle. Tämä rakennusalan koulutus perehdyttää sinut myös korjausrakentamiseen ja kiinteistöjen elinkaariajatteluun.

Rakennustekniikan koulutuksen käytyäsi organisaatiosi kilpailukyky, laatu ja toimitusvarmuus paranevat. Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja tehtävillä. Uudet opit ja oivallukset näkyvät konkreettisesti koko yrityksen toiminnan tehostumisena paremman ja osaavamman työnjohdon avulla.

Rakennustekniikan koulutus on tarkoitettu rakennusalalla toimiville esimiehille, työnjohtajille, tiimivastaaville, yrittäjille sekä nokka- ja kärkimiehille.

Voit laajentaa koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennustekniikan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakennustekniikan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: