Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Risker och möjligheter i affärsverksamheten

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 månad
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
ruotsi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 100 EUR
4.11.2020

Risker och möjligheter i affärsverksamheten

Kursen Risker och möjligheter i affärsverksamheten ger verktyg för att målmedvetet och systematiskt jobba med att uppnå företagets affärsmål. Genom att använda verktygen kan man identifiera risker och möjligheter och ta fram fungerande rutiner och ett ramverk för hanteringen. Den resulterande lösningen kan vara mycket enkel eller mycket systematisk – huvudsaken är att den fungerar och kommer till användning. Kursen lämpar sig för all slags affärsverksamhet, för ledare och företagsledare.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Risker och möjligheter i affärsverksamheten, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

För en ledare är det viktigt att lära sig grunderna inom risk- och möjlighetshantering och att ta fram ett ramverk för hantering av dessa i den egna affärsverksamheten. Under kursen växer du som ledare och utvecklar samtidigt den egna organisationen i riktning mot framgångsrika resultat. Kursen ger idéer och tips på olika tillvägagångssätt, så att var och en hittar en tillämpning, som passar den egna organisationen eller affärsverksamheten.

Du identifierar, bedömer och prioriterar risker och möjligheter i ditt eget företag. Du lär dig teori och metoder för olika ambitionsnivåer och processer för systematisk behandling samt får verktyg för resursplanering.

Under tiden mellan utbildningsdagarna tar du fram ett risk- och möjlighetshanteringsramverk och testar detta ramverk så väl som det är praktiskt möjligt.

Kursen lämpar sig för all slags affärsverksamhet, för ledare och företagsledare, såväl ensamföretagare som ledare för stora företag.

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Risker och möjligheter i affärsverksamheten? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Risker och möjligheter i affärsverksamheten täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: