Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkötekniikan koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6 kk
2 100 EUR + alv 24 % (yht. 2 604 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
2 100 EUR
1.3.2021

Sähkötekniikan koulutus

Sähkötekniikan alalla tapahtuu nopeasti. Monipuolinen työkenttä tarjoaa paljon työmahdollisuuksia, mutta vastaavasti edellyttää yhä kattavampaa osaamista. Tässä sähkötekniikan koulutuksessa kehität sähköalan osaamistasi sekä taitojasi vaativien asiakokonaisuuksien hoitamisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkötekniikan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sähkötekniikan koulutuksesta saat osaamista laajojen asiakokonaisuuksien hallintaa vaativiin tehtäviin. Opit myös esimiestaitoja ja kasvatat kykyäsi johtaa ja kehittää oman vastuualueesi toimintaa itsenäisesti ja tuloksellisesti.

Tässä sähkötekniikan koulutuksessa lujitat osaamistasi kiinteistöjen pienjännitteisissä sähköasennuksissa ja niihin liittyvässä lainsäädäntössä sekä standardeissa. Lisäksi saat valmiudet TUKESin S2-sähköturvallisuustutkintoon, jonka suorittamalla osoitat, että tuntevasi sähkötöiden turvallisuuteen liittyvät säännökset, määräykset ja ohjeet.

Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja tehtävillä. Uudet opit ja oivallukset näkyvät konkreettisesti koko yrityksen toiminnan tehostumisena paremman ja osaavamman työnjohdon avulla.

Sähkötekniikan koulutus on tarkoitettu alan esimiehille, työnjohtajille, tiimivastaaville sekä yrittäjille.

Voit laajentaa koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkötekniikan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähkötekniikan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: