Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisäinen some

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kuukausi
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
15.1.2021
Haku päättyy: 11.1.2021
   
Espoo
Avoin koulutus

Sisäinen some

Innostu sosiaalisen median mahdollisuuksista työpaikan sisäisessä viestinnässä! Kurssilla opit, miten avoin tiedonkulku voi muovata työpaikasta tehokkaan ja oppivan yhteisön. Kurssin käytyäsi pystyt lanseeraamaan sopivat somekanavat sekä tiimisi että koko organisaation viestintään.

Sisäiset somekanavat saavat tiedon liikkumaan

Sosiaalisen median kanavia on alettu hyödyntää työpaikoilla tiimien sisäisen tiedonvaihdon apuna. Usein niiden käyttö on kuitenkin hallitsematonta: yksi tiimi viestii WhatsAppissa, toinen Slackissä ja kolmas pitää kiinni sähköpostista. Yhteisiä hyötyjä ei saada, ja tieto katoaa kanavaviidakkoon.

Tällä kurssilla tutustut tärkeimpiin sisäisen somen työkaluihin. Pääset pohtimaan, millaisia hyötyjä vuorovaikutteinen viestintä toisi teidän työpaikallenne ja opit, miten voit ottaa työpaikkasi viestintäkaaoksen haltuun sisäisiä somekanavia hyödyntäen. Opit asemoimaan sisäiset sosiaalisen median kanavat muiden viestintäkanavien, esim. intranetin rinnalle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisäinen some, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi sopii sisäisen viestinnän parissa työskenteleville viestintä- ja HR-asiantuntijoille. Sopiva hetki osallistua kurssille on tilanne, jossa pohditte uudelleen sisäistä viestintäänne tai tiimien ryhmätyötä. Kurssille voi tulla myös hakemaan innostusta jo käytössä olevan sisäisen somekanavan tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Aikataulu

Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy 1 koulutuspäivä ja 5–7 h etäopiskelua viikossa omaan tahtiin. Laajuus on 2 op.

Kouluttaja

Heidi Selkäinaho, työyhteisöviestinnän konsultti, Somepoint Oy

Kustannukset

1 100 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisäinen some? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisäinen some täytä seuraavat tiedot: