Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisällöntuottajan koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
9 kk
3 850 EUR + alv 24 % (yht. 4 774 EUR)
26.9.2022
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Tutkinto

Sisällöntuottajan koulutusohjelma

Haluatko oppia tuottamaan sisältöä, jolla johdat asiakkaan eteenpäin ostopolulla? Sisällöntuottajan koulutusohjelmassa teet yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden mukaista sisältömarkkinointia. Saat käyttöösi konkreettiset työkalut ja menetelmät, joilla tuotat kohderyhmäsi tavoittavaa laadukasta, monikanavaista sisältöä. Menetelmät soveltuvat sekä isojen että pienten organisaatioiden tarpeisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisällöntuottajan koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sisällöntuottajan koulutusohjelmassa laadit toimivan sisältösuunnitelman, jossa huomioit miksi, miten ja kenelle sisältömarkkinointia tehdään. Luot asiakasprofiilit asiakkaiden tarpeiden ja motiivien pohjalta ja tuotat asiakkaille merkityksellistä sisältöä.

Koulutuksen edetessä toteutat sisältösuunnitelmaasi. Osaat mitata ja analysoida tuloksia. Osaat suunnitella erilaisia sisältöjä ja sisältötyyppejä. Tiedät, miten toimia, jos haluat kasvattaa verkkokaupan myyntiä, lanseerata uuden palvelun tai kasvattaa järjestösi jäsenmäärää. Tiedät, kuinka tavoitat asiakkaasi ostopolun alkuvaiheessa ja osaat vakuuttaa heidät ostopäätöksen hetkellä. 

Koulutus sopii sisältöjä ja sisältömarkkinointia tekeville sekä sisällöntuottajan tehtäviin siirtyville. Voit olla esimerkiksi sisältösuunnittelija, sisällöntuottaja, viestintäsuunnittelija, content designer, markkinoinnin tai viestinnän asiantuntija tai digitaalisen myynnin tekijä. Koulutus sopii myös yrittäjille, alan vaihtajille ja muille markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä toimiville. Sisällöntuottajan koulutusohjelma toteutetaan kokonaan verkossa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisällöntuottajan koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti

Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisällöntuottajan koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot: