Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kk
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 100 EUR
25.1.2021

Espoo
1 100 EUR
17.9.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä

Inspiroidu sisältöstrategian mahdollisuuksista! Tässä koulutuksessa saat työkalut asiakkaita sitouttavien verkkosisältöjen suunnitteluun ja samalla tavoitteelliseen liiketoiminnan kehittämiseen. Sisältöstrategian avulla keskityt sisällöntuotannossa olennaiseen: tärkeimpiin kohderyhmiin ja keskeisiin vahvuusalueisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sisältöstrategia on lähtölaukaus digitaaliselle asiakasmatkalle. Se ohjaa sisällöntuotantoa tehden siitä asiakaskeskeistä ja oikea-aikaista – siis auttaa herättämään asiakkaan uinuvat tarpeet. Sisältöstrategia ei ole pelkästään julkaisukalenteri tai sisältösuunnitelma vaan myös markkinoinnin johtamisen väline.

Tässä koulutuksessa saat käytännöllisiä työkaluja tavoitteelliseen sisällöntuotantoon ja opit käyttämään asiakasprofiileja ja asiakaspolkua arjen työvälineinä tuloksellisen sisällön suunnittelussa.

Kurssi sopii markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, jotka työskentelevät sisältöjen parissa. Hyvä hetki panostaa sisältöstrategiaan on esimerkiksi silloin, kun kilpailutilanne ympärillä muuttuu, halutaan avata uutta markkinaa, uudistetaan verkkosivusto tai markkinointi ja viestintä eivät ponnisteluista huolimatta tuota haluttua tulosta.

Koulutuksen hintaan sisältyy Kati Kerosen ja Katri Tannin Sisältöstrategia – Asiakaslähtöisyydestä tulosta -kirja. Voit sisällyttää kurssin osaksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: