Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

SoMe Manager F.E.C -koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
suomi
Työvoimakoulutus
Pori, Verkossa
Alkavat koulutukset
Pori
0 EUR
19.10.2020

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

SoMe Manager F.E.C -koulutus

Ovatko sosiaalisen median kanavat sinulla jo hallussa ja somessa olo luontevaa? Tässä on tilaisuutesi kasvaa sosiaalisen median ammattilaiseksi ja luoda siitä uraa itsellesi. SoMe Manager F.E.C on rekrytoiva koulutus, jossa osallistut korkeatasoiseen koulutukseen työskennellen samanaikaisesti tavoitteitasi ja osaamistasi vastaavissa työtehtävissä. Koulutus järjestetään Turussa ja Porissa yhdessä Satakunnan ja Varsinais-Suomen TE-palveluiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SoMe Manager F.E.C -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

SoMe Manager F.E.C -rekrytoivassa koulutuksessa ymmärrät sosiaalisen median yhteyden yrityksen liiketoimintaan, tuottavuuteen ja tulokseen. Opit kehittämään yrityksen brändin tunnettuutta sosiaalisessa mediassa tavoitteellisesti sekä tavoittamaan ja sitouttamaan kohderyhmät tehokkaasti.

Koulutuspäivillä opettajinasi toimivat työelämän rautaiset ammattilaiset. Ei tylsiä luentoja, vaan aidosti käytännönläheistä oppimista mielenkiintoisten best-practices-käytäntöjen ja case-esimerkkien siivittämänä. Yrityksestä ja osaamisestasi riippuen työtehtäväsi voivat laajentua sosiaalisesta mediasta myös laajempiin markkinointiviestinnän kokonaisuuksiin.

Voit sijoittua koulutuksen kautta Some Managerin lisäksi myös esim. sisältösuunnittelijan, digisuunnittelijan, verkkokaupan asiantuntijan tai johonkin muuhun mielenkiintoiseen markkinoinnin/viestinnän tehtävään aina assistentista päällikkötasoon asti.

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?

Voit hakea mukaan mikäli olet työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettu tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Sinulla tulee olla kaupallinen tai tekninen ammatillinen/korkeakoulututkinto tai muu alalle soveltuva tutkinto sekä sujuva suomen kielen taito. Koska yhteistyöyritys ja tehtävä etsitään jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti, koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin.

Aikataulu ja toteutus

Koulutus alkaa 19.10.2020. Koulutus sisältää työskentelyä yrityksessä 100 päivää sekä koulutusta Rastor-instituutissa 20 päivää. Koulutuksen kokonaiskesto on n. 6 kk.

Hae välittömästi tai viimeistään 20.8.2020!

Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

  1. Koulutus järjestetään yhdessä Satakunnan ja Varsinais-Suomen TE-palveluiden kanssa. Täytä hakemus oman alueesi TE-palveluiden sivuilla:

    - Hakeutuminen Satakunnan TE-palveluiden sivuilla tästä. Koulutuksen nro on 692496.

    - Hakeutuminen Varsinais-Suomen TE-palveluiden sivuilla tästä. Koulutuksen nro on 692504.
     
  2. Jätä yhteystietosi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään, jotta voimme löytää sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kertoa sinulle henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä.

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SoMe Manager F.E.C -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SoMe Manager F.E.C -koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: