Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaalinen media markkinoinnissa

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5 kk
1 300 EUR + alv 24 % (yht. 1 612 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 300 EUR
16.3.2021

Espoo
1 300 EUR
7.9.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Sosiaalinen media markkinoinnissa

Opi ja innostu hyödyntämään sosiaalista mediaa oman organisaatiosi näkyvyyden kasvattamiseksi. Opit toimimaan sosiaalisessa mediassa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti ja saat buustia omaan some-tekemiseesi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalinen media markkinoinnissa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tule kuulemaan, miten sosiaalinen media toimii digitaalisen markkinoinnin osana ja asiakaspalvelukanavana. Koulutuksessa saat kokonaiskuvan sosiaalisesta mediasta ja sen roolista asiakassuhteiden luomisessa ja rakentamisessa. Perehdyt asiantuntijan opastuksella muun muassa yritystilien käyttöön ja saat runsaasti ajankohtaisia vinkkejä eri somekanavien hyödyntämiseen. 

Koulutus sopii sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille että muille, jotka tarvitsevat varmuutta ja ideoita yrityksen tai organisaation sosiaalisen median käyttöön. Koulutukseen osallistuvilta edellytetään sosiaalisen median perusperiaatteiden hallitsemista.

Kouluttajina toimivat kokeneet ja kiitetyt sosiaalisen median osaajat Christina Forsgård ja Piritta Seppälä. 

Voit sisällyttää tämän kurssin osaksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmaa. Jos haluat kehittää some-osaamista omasta, ammatillisesta näkökulmastasi, suosittelemme Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa -kurssia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalinen media markkinoinnissa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sosiaalinen media markkinoinnissa täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: