Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – ilmoittaudu Webinaaripäivään 10.12.2020!

Sosiaalinen media markkinoinnissa

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5 kk
1 300 EUR + alv 24 % (yht. 1 612 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 300 EUR
16.3.2021

Espoo
1 300 EUR
7.9.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Sosiaalinen media markkinoinnissa

Opi ja innostu hyödyntämään sosiaalista mediaa oman organisaatiosi näkyvyyden kasvattamiseksi. Opit toimimaan sosiaalisessa mediassa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti ja saat buustia omaan some-tekemiseesi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalinen media markkinoinnissa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssilla opit suunnittelemaan sosiaalisen median käyttöä digitaalisessa markkinoinnissa ja organisaation viestinnässä systemaattisesti ja eri kanavien ominaispiirteet huomioiden. Saat kokonaiskuvan sosiaalisesta mediasta ja sen roolista asiakassuhteiden luomisessa ja rakentamisessa. Perehdyt asiantuntijan opastuksella muun muassa yritystilien käyttöön ja saat runsaasti ajankohtaisia vinkkejä eri somekanavien hyödyntämiseen. 

Koulutus sopii sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille että muille, jotka tarvitsevat varmuutta ja ideoita yrityksen tai organisaation sosiaalisen median käyttöön. Koulutukseen osallistuvilta edellytetään sosiaalisen median perusperiaatteiden hallitsemista.

Kouluttajana kurssilla toimii kokenut sosiaalisen median osaaja Piritta Seppälä

Voit sisällyttää tämän kurssin osaksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmaa. Jos haluat kehittää some-osaamista omasta, ammatillisesta näkökulmastasi, suosittelemme Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa -kurssia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalinen media markkinoinnissa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sosiaalinen media markkinoinnissa täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

webinaarikoulutuksia juuri sinulle!

Tutustu monipuoliseen tarjotaan ja löydä koulutus joko itsellesi tai yrityksesi tarpeisiin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: