Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaalinen media markkinoinnissa

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5 kuukautta
1 300 EUR + alv 24 % (yht. 1 612 EUR)
Haku päättyy: 17.3.2020
Avoin koulutus
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
24.3.2020  
1 300 EUR
24.3.2020  
1 300 EUR

Suuntana sosiaalinen media

Opi ja innostu hyödyntämään sosiaalista mediaa oman organisaatiosi näkyvyyden kasvattamiseksi. Opit toimimaan sosiaalisessa mediassa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti ja saat buustia omaan some-tekemiseesi.

Koulutuksen sisältö

Tule kuulemaan, miten sosiaalinen media toimii digitaalisen markkinoinnin osana ja asiakaspalvelukanavana. Koulutuksessa saat kokonaiskuvan sosiaalisesta mediasta ja sen roolista asiakassuhteiden luomisessa ja rakentamisessa. Koulutuksen näkökulmia ovat mm. työntekijälähettilyys ja sosiaalisen median mittaaminen. Kuulet myös mielenkiintoisia käytännön case-esityksiä ja saat vinkkejä omaan työhösi.

Voit sisällyttää tämän kurssin osaksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmaa. Jos haluat kehittää some-osaamista omasta, ammatillisesta näkökulmastasi, Rastor-instituutti suosittelee Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa-kurssia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalinen media markkinoinnissa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille ja muille, jotka tarvitsevat laaja-alaista sosiaalisen median koulutusta. Koulutukseen osallistuvilta edellytetään markkinoinnin perusteiden ja sosiaalisen median perusperiaatteiden hallitsemista.

Kouluttaja

Christina Forsgård, viestintäkonsultti, Netprofile Finland Oy

Piritta Seppälä, viestintäkouluttaja, Viestintä-Piritta

Kustannukset

1300 € + alv 24 %

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalinen media markkinoinnissa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sosiaalinen media markkinoinnissa täytä seuraavat tiedot: