Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Sosiaalinen media myynnissä ja markkinoinnissa

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 200 EUR + alv 24 % (yht. 1 488 EUR)
suomi
Koulutus
Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Oulu
1 200 EUR
18.9.2020

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Sosiaalinen media myynnissä ja markkinoinnissa

Kasvata näkyvyyttä ja myyntiä sosiaalisen median avulla! Jos kaipaat käytännönläheisiä työkaluja ja ideoita somen hyödyntämiseen myynnissä ja markkinoinnissa, tämä koulutus on juuri sinulle. Opit käyttämään yleisimpiä some-kanavia, tekemään sisältösuunnitelman sekä luomaan henkilöbrändiä somessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalinen media myynnissä ja markkinoinnissa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sosiaalinen media myynnissä ja markkinoinnissa on käytännönläheinen koulutus, jossa opit käyttämään some-kanavia tehokkaasti ja suunnittelemaan myyntiä kasvattavia sisältöjä someen. Otat kanavat haltuun sekä teknisesti että sisällöllisesti tavoittaaksesi enemmän asiakkaita ja saadaksesi näkyvyyttä brändillesi. 

Koulutuksessa käydään läpi sosiaalista mediaa sekä yrityksen että yksilön kannalta. Koulutuksen jälkeen käytössäsi on strategisia tavoitteita tukeva sisältösuunnitelma, jonka avulla luot asiakasta houkuttelevia sisältöjä monikanavaisesti. Tunnet, miten somessa sitoutetaan asiakasta mm. tarinallistamisen keinoin. Opeilla hyödynnät myynnin tukena mm. Facebookia, Instagramia, Twitteriä, YouTubea ja Googlea. Teet itsellesi suunnitelman henkilöbrändisi rakentamisesta ja luot asiantuntijuuttasi korostavan LinkedIn-profiilin. 

Sosiaalinen media myynnissä ja markkinoinnissa -koulutus sopii digitaalisen myynnin ja markkinoinnin perusteet sekä sosiaalisen median periaatteet hallitseville, mutta osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta some-kanavien käytöstä. Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi yrittäjille ja yritysten markkinoinnista, viestinnästä ja myynnistä vastaaville.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalinen media myynnissä ja markkinoinnissa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sosiaalinen media myynnissä ja markkinoinnissa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: