Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – ilmoittaudu Webinaaripäivään 10.12.2020!

Strategisen johtamisen pelikenttä

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
1 630 EUR + alv 24 % (yht. 2 021,20 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 630 EUR
30.11.2020

Espoo
1 630 EUR
25.3.2021

Strategisen johtamisen pelikenttä

Strateginen johtaminen – mitä se tarkoittaa? Strategiakoulutuksen käytyäsi ymmärrät oman organisaatiosi strategian aiempaa syvällisemmin ja tiedät, miten voit edistää sen toteutumista omalla työpanoksellasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Strategisen johtamisen pelikenttä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Onnistunut strategiatyöskentely vahvistaa organisaation kilpailuetua toimialalla, kirkastaa asiakkaalle tuotettavan lisäarvon ja sitouttaa henkilöstön yhteiseen menestystarinaan.

Strategisen johtamisen koulutuksessa opit ymmärtämään liiketoimintaa entistä syvällisemmin. Kun alat analysoida strategiaa ja omia vaikutusmahdollisuuksiasi sen toteutumisessa, opit toimimaan strategiavaikuttajan roolissa omassa organisaatiossasi. Opiskelemasi strategiatyökalut auttavat tekemään strategian mukaisia päätöksiä ja operatiivisia valintoja arjessa.

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet strategisesta ajattelusta, haluavat kehittää omaa työtään strategialähtöisesti tai muuttaa oman organisaationsa strategiset tavoitteet käytännön toimenpiteiksi. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei siis tarvitse olla kokemusta strategiatyöskentelystä tai strategian johtamisesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strategisen johtamisen pelikenttä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Strategisen johtamisen pelikenttä täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

webinaarikoulutuksia juuri sinulle!

Tutustu monipuoliseen tarjotaan ja löydä koulutus joko itsellesi tai yrityksesi tarpeisiin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: