Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Strategisen johtamisen pelikenttä

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kuukautta
1 630 EUR + alv 24 % (yht. 2 021,20 EUR)
Avoin koulutus
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
24.3.2020  
1 630 EUR
25.9.2020  
1 630 EUR
30.11.2020  
1 630 EUR

Strategisen johtamisen pelikenttä

Strateginen johtaminen – mitä se tarkoittaa? Strategiakoulutuksen käytyäsi ymmärrät oman organisaatiosi strategian aiempaa syvällisemmin ja tiedät, miten voit edistää sen toteutumista omalla työpanoksellasi.

Pelaa korttisi strategiavaikuttajana

Onnistunut strategiatyöskentely vahvistaa organisaation kilpailuetua toimialalla, kirkastaa asiakkaalle tuotettavan lisäarvon ja sitouttaa henkilöstön yhteiseen menestystarinaan.

Strategisen johtamisen koulutuksessa opit ymmärtämään liiketoimintaa entistä syvällisemmin. Kun alat analysoida strategiaa ja omia vaikutusmahdollisuuksiasi sen toteutumisessa, opit toimimaan strategiavaikuttajan roolissa omassa organisaatiossasi. Opiskelemasi strategiatyökalut auttavat tekemään strategian mukaisia päätöksiä ja operatiivisia valintoja arjessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Strategisen johtamisen pelikenttä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet strategisesta ajattelusta, haluavat kehittää omaa työtään strategialähtöisesti tai muuttaa oman organisaationsa strategiset tavoitteet käytännön toimenpiteiksi. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei siis tarvitse olla kokemusta strategiatyöskentelystä tai strategian johtamisesta.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 2 kk, ja siihen sisältyy

 • 2 koulutuspäivää
 • ohjattua etäopiskelua 5–7 h viikossa.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

1. koulutuspäivä

 • Toimintaympäristön ja kansainvälistymisnäkymien analysointi
 • Digiajan strateginen ajattelu
 • Oman työn kautta kohti strategiaa
 • Strategia kohtaa kulttuurin
 • Strateginen analyysi ja suunnittelu

2. koulutuspäivä

 • Strateginen ketteryys
 • Strategian toimeenpano
 • Strategian viestintä (sitouttaminen ja osallistamisen näkökulma, tavoitteet viestittyä muille, henkilöstökysymykset)
 • Strategisen muutoksen johtaminen ja seuranta (mittarit)
 • Oma rooli ja polku strategiavaikuttajana

Kurssin harjoitustehtävät

 • Strategiapolku
 • Toimintasuunnitelma

Kouluttaja

Laura Lares, TkT, hallitusammattilainen, toimitusjohtaja, Ablers Oy

Laura Lareksella on yli 20 vuoden käytännön kokemus yritysten strategisesta kehittämisestä ja liiketoiminnan tulosvastuullisesta johtamisesta. Hän on toiminut johtajana yli 15 vuotta metsäteollisuudessa. Hän mm. johti ja valmensi yli 250 hengen btob-myyntiorganisaatiota, joka palveli globaalia asiakaskuntaa useilla mantereilla. Lauralla on tiukka kokemus henkilökohtaisesta vastuusta liiketoiminnan suurimmista asiakastileistä ja -kontakteista.

Kustannukset

1630 € + alv 24 %

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strategisen johtamisen pelikenttä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Strategisen johtamisen pelikenttä täytä seuraavat tiedot: