Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Talent Management

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 830 EUR
19.4.2021

Verkossa
1 830 EUR
alkusyksy 2020

Talent Management

Talent Management tarkoittaa organisaation osaamisen ja osaajien johtamista. Tämä henkilöstöjohtamisen koulutus auttaa ymmärtämään Talent Managementin kokonaisuuden. Kurssilla analysoit oman organisaatiosi tilannetta ja rakennat systemaattisuutta sen toimintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talent Management, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kun organisaation tulevaisuutta tarkastellaan Talent Managementin kautta, henkilöstöjohtamisessa osataan ottaa huomioon uudenlaisia ratkaisuja mm. kilpailtaessa osaavista tekijöistä. Koulutuksessa perehdyt kehittämään koko organisaation osaamista ja kyvykkyyttä sekä tunnistamaan yksittäisten työntekijöiden potentiaalia. Rakennat omalle organisaatiollesi konkreettisia toimenpiteitä, joilla kehitetään osaamisen johtamista kokonaisuutena ja myös yksilöiden näkökulmasta.

Koulutus soveltuu henkilöstöjohtamisen ja henkilöstön kehittämisen parissa työskenteleville.

Talent Management -ajattelu tuo yhteistä ymmärrystä siitä, mistä organisaation ydinosaaminen rakentuu. Opit tunnistamaan osaamista ja osaajia sekä kehittämään osaamisen johtamista niin, että se tuottaa kilpailukykyä ja menestystä koko yritykselle. Koulutuksen jälkeen osaat priorisoida, miten alatte omassa organisaatiossanne edistää Talent Managementia.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talent Management? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talent Management täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtaako teillä moni vai muutama

Johtaminen on kaikkea mikä vie eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita. Tarvitaan suunta, innostusta ja tuloksellisuutta. Miten esihenkilö saa tiimit mukaan johtamistyöhön?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: