Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Talotekniikan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10–15 kuukautta
1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR)
Haku päättyy: 1.3.2020
Työelämän tutkinnot
Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku
Alkavat koulutukset
Jyväskylä
2.3.2020  
1 590 EUR
Kuopio
2.3.2020  
1 590 EUR
Espoo
11.3.2020  
1 590 EUR
1.9.2020  
1 590 EUR

Talotekniikan erikoisammattitutkinto

Laajenna osaamistasi työmaakohteiden johtamisessa ja valvonnassa. Tämä talotekniikan koulutus antaa sinulle erinomaiset valmiudet toimia taloteknisten töiden vastaavana henkilönä.

Vahvista osaamistasi toimia kvv- ja iv-työnjohtajana

Talotekniikan erikoisammattitutkinnossa keskityt asennustyön laadun varmistamiseen, viranomaiskatselmuksiin ja –tarkastuksiin, taloteknisten asennustöiden kustannustehokkuuteen ja aikatauluhallintaan sekä asennusurakoiden käytännön järjestelyihin ja onnistuneiden projektien läpiviemiseen.

Koulutus kehittää lisääntyneen vastuun myötä osaamistasi työmaakohteiden johtamisessa ja valvonnassa. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvät valmiudet toimia taloteknisten - ja työntekijöiden töiden vastaavana henkilönä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Talotekniikan erikoisammattitutkinto soveltuu pitkän käytännön työkokemuksen omaaville työnjohtajille, nokka- tai kärkimiehille sekä yrittäjille. Koulutus soveltuu myös näihin tehtäviin suuntaaville sekä ammatilliseen uudelleenkoulutukseen valituille henkilöille.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 10–15 kuukautta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: