Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Talouden perusteet -verkkokurssi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
200 EUR + alv 24 % (yht. 248 EUR)
joustava aloitus
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Talouden perusteet -verkkokurssi

Talouden perusteet -verkkokurssi on perehdytys organisaation talouslukuihin. Koulutuksen käytyäsi hallitset talouden peruskäsitteet ja -työkalut taloudelliseen suunnitteluun ja seurantaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talouden perusteet -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Talouden perusteet -koulutuksen jälkeen hallitset talouden peruskäsitteet ja lainalaisuudet. Pystyt tekemään parempia päätöksiä talouden tunnuslukujen valossa. Verkkokurssilla opiskelet juuri sinulle sopivaan tahtiin ja voit keskittyä itsellesi tärkeisiin talouden teemoihin.

Verkkokurssi on kustannustehokas tapa opiskella talouden perusteet ja saada työkalut taloudelliseen ajatteluun jokapäiväisessä työssä. Kurssi toimii myös erinomaisena perehdytyksenä asiantuntijoille ja esimiehille siihen, miten omassa roolissa voi vaikuttaa talouden lukuihin, kannattavuuteen ja liiketoimintaan. Käytännönläheiset harjoitukset on suunniteltu siten, että ne ohjaavat viemään opitut asiat omaan työhön.

Kurssi sopii kaikille, joiden täytyy ymmärtää talouden ja liiketoiminnan perusteet onnistuakseen työssään. Verkkokurssilla käydään läpi talouden perusteet, joten se ei edellytä aiempaa talouden osaamista, ymmärrystä tai työkokemusta.

Tämä kurssi on osa Uusi esimies -verkkokoulutusta. Verkkokurssien jälkeen voit myöhemmin jatkaa opintojasi esimerkiksi Lähiesimiestyön ammattitutkintoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talouden perusteet -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talouden perusteet -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: