Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Talouden prosessien kehittäminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 200 EUR + alv 24 % (yht. 1 488 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 200 EUR
11.6.2021

Espoo
1 200 EUR
25.11.2021

Verkossa
1 200 EUR
Järjestetään toistaiseksi etänä

Talouden prosessien kehittäminen

Kehitä talousjohtamista! Kurssilla opit kehität organisaatiosi taloushallinnon prosesseja, ja syvennät ymmärrystä hyvästä hallinnointitavasta ja riskienhallinnasta. Saat myös työkalut taseen optimointiin ja varojen vapauttamiseen taseesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talouden prosessien kehittäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Talouden prosessien kehittäminen kurssilla saat 360-näkymän talousjohtamiseen; mitä osaamista tarvitaan laskennan lisäksi. Kaikki liiketoimintaprosessit nivoutuvat lopulta talouden prosesseihin, joten talouden johtaminen edellyttää paneutumista koko organisaation toimintaan. 

Tällä kurssilla opit käytännönläheisesti kehittämään organisaatiosi talouden prosesseja siten, että kehitystyösi tuloksena yhteistyö ja liiketoiminnan tehokkuus paranevat. Kurssiin sisältyy käytännönläheisiä harjoituksia sekä työkaluja mm. siihen, miten vapauttaa varoja taseesta.

Koulutuksessa perehdytään myös hyvään hallinnointitapaan ja riskien hallintaan. Virittäydyt myös tulevaisuuteen – mihin talouden johtamisessa on varauduttava tulevaisuudessa? 

Kurssi soveltuu liiketoimintavastuullisille sekä vaativissa taloushallinnon tehtävissä toimiville tai sellaisiin pyrkiville. Kurssi on osa Talouden johtamisen tutkintoa. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talouden prosessien kehittäminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talouden prosessien kehittäminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: