Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Talouden tunnusluvut johtamisen tukena

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
5.11.2020
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

Talouden tunnusluvut johtamisen tukena

Osaatko tulkita tilinpäätöstä? Osaatko hyödyntää talouden tunnuslukuja oman tai tiimisi toiminnan suunnittelussa? Koulutuksessa opit tulkitsemaan lukuja sekä analysoimaan yrityksen tilinpäätöstä oman toimintosi kannalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talouden tunnusluvut johtamisen tukena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksessa perehdyt organisaation ansaintalogiikkaan ja opit löytämään olennaisen tiedon talouden raporteista. Osaat lukea tilinpäätöstä ja tiedät, mikä yhteys talouden luvuilla on omaan rooliisi ja toimintoosi organisaatiossa. Ymmärrät, mitä tieto merkitsee oman tiimisi ja toimintosi kannalta.

Tämä kurssi soveltuu tiiminvetäjille, esimiehille ja asiantuntijoille, joiden tulee omassa työssään ymmärtää talouden lukuja. Kurssi soveltuu myös yrittäjille.

Koulutuksen jälkeen pystyt hyödyntämään tunnuslukuihin perustuvia analyysejä omassa päätöksenteossasi ja hahmotat entistä paremmin numeroiden ja liiketoiminnan välisen yhteyden. Voit tukea organisaation kehittämistä ja tehokkuutta. Kun yhteys oman tekemisen ja talouden lukujen välillä on selvä koko organisaatiolle, toiminta kokonaisuudessaan tehostuu.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talouden tunnusluvut johtamisen tukena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talouden tunnusluvut johtamisen tukena täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi 2020

Kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan opittuja asioita käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: