Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
450 - 940 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 940 EUR, 450 EUR)
Avoin koulutus
Espoo, Oulu
Alkavat koulutukset
Espoo
10.3.2020  
940 EUR
25.9.2020  
940 EUR
Oulu
11.3.2020  
450 EUR

Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto

Pätevöidy taloushallinnon ammattilaiseksi! Taloushallinnon alalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto antaa varmuutta hoitaa taloushallinnon ydintehtävät itsenäisesti.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen myötä syvennät ymmärrystäsi taloushallinnon roolista osana omaa organisaatiotasi ja sen liiketoimintaa. Koulutuksen jälkeen osaat tulkita talouden keskeistä lainsäädäntöä ja toimia sen mukaisesti. 

Ammatillisessa tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Tutkinnon sisältö räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa voit huomioida myös työnantajasi tavoitteet. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin ohjaajalta.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon taloushallinnon osaamisala sopii taloushallinnon tehtävissä toimiville. Se sopii sinulle, jos työtehtäväsi liittyvät esim. kirjanpidon hoitamiseen, tilinpäätöksen laatimiseen, palkanlaskentaan, reskontrien hoitamiseen tai sisäiseen laskentaan. Tutkinto on aiemmalta nimeltään taloushallinnon ammattitutkinto.

Jos olet kiinnostunut taloushallinnon koulutuksesta, mutta sinulla ei ole alan työpaikkaa, Rastor-instituutti suosittelee Kirjanpitäjän tutkinto atai Palkanlaskijan tutkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan ammattitutkinto ja siinä taloushallinnon osaamisala sopii taloushallinnon tehtävissä toimiville. Jos työtehtäväsi liittyvät esim. kirjanpidon hoitamiseen, tilinpäätöksen laatimiseen, palkanlaskentaan, reskontrien hoitamiseen, sisäiseen laskentaan, on koulutus sinulle tarkoitettu. Tutkinto on aiemmalta nimeltään taloushallinnon ammattitutkinto.

Koulutuksen kesto ja aikataulu

Koulutus kestää n. 12 kk. Siihen sisältyy 8–12 koulutuspäivää sekä 5–7 h etäopiskelua viikossa. Koulutuspäivien määrä riippuu valitsemistasi tutkinnon osista ja kursseista.

Kustannukset

Koulutuksen hinta Espoossa: 940€

Koulutuksen hinta Oulussa: 450€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: