Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto – tilitoimistot

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10 kk
940 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 940 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
940 EUR
17.2.2021

Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto – tilitoimistot

Tässä tilitoimistoille tarkoitetussa koulutuksessa vahvistat osaamistasi tilinpäätöksen laatimisessa sekä tilinpäätösanalyysissa. Taitavalla talouden suunnittelulla ja neuvonnalla autat asiakastasi kohti parempia tuloksia. Koulutuksen opeilla tuotat arvoa niin asiakkaalle kuin työnantajallesikin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto – tilitoimistot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämän taloushallinnon koulutuksen jälkeen osaat laatia varmoin ottein tilinpäätöksen ja löydät tilinpäätösanalyysista asiakkaan liiketoiminnan kannalta olennaisen. Opit myös viestimään asioista selkeästi asiakkaalle. 

Koulutuksessa syvennytään monipuolisesti tilinpäätöksen laatimiseen sekä tilinpäätösinformaation analysointiin sisäisen laskennan keinoin. Opit myös asiakastyössä vaadittavia vuorovaikutustaitoja sekä oivallat, miten voit kehittää asiakkuuksiasi. Koulutukseen sisältyvissä harjoituksissa kehität mm. tilinpäätöksen laatimisen tekniikkaa, opit analysoimaan tilinpäätöstä aiempaa syvällisemmin sekä pohdit organisaation ansaintalogiikan haasteita. 

Koulutus on suunniteltu erityisesti tilitoimistoissa työskenteleville. Työhösi kuuluu nyt tai tulevaisuudessa tilinpäätösten laatiminen ja analysointi sekä asiakasyritysten neuvonta. Hallitset jo taloushallinnon perusteet, kuten tilikaudenaikaisen kirjanpidon hoitamisen. 

Liiketoiminnan ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto, jossa osaaminen näytetään omassa työssä. Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa. 

Voit osallistua koulutuspäiviin joko paikan päällä tai etänä. Sinä valitset!
 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto – tilitoimistot? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto – tilitoimistot täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi 2020

Kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan opittuja asioita käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: