Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kk
650 EUR + alv 24 % (yht. 806 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
650 EUR
28.9.2021

Verkossa
650 EUR
Järjestetään toistaiseksi etänä

Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Jäikö LKV-pätevyys vain parin pisteen päähän? Valmennuskurssin jälkeen astelet rohkeasti Keskuskauppakamarin haastavaan LKV-kokeeseen ja mahdollisuutesi läpäistä koe ovat entistä paremmat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tehovalmennus LKV-kokeeseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

LKV-tehovalmennuskurssilla saat tehokkaan katsauksen kiinteistölainsäädäntöön ja sen soveltamiseen kiinteistönvälittäjän ammatissa. Kertaat tärkeimmät kohdat kiinteistölainsäädännöstä ja valmistaudut LKV-kokeeseen kehittämällä opiskelu- ja vastaustekniikkaasi sekä harjoittelemalla stressaavaa koetilannetta. Opit, miten luet lakikirjaa LKV-koetta varten ja miten sinun odotetaan hyödyntävän sitä kokeessa. 

LKV-kokeen suoritettuasi olet laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV. LKV-pätevyys on osoitus kiinteistölainsäädännön asiantuntijuudesta.

Tehovalmennus LKV-kokeeseen sopii Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, KiLAT tai Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman suorittaneille sekä muille, joilla on vastaavat tiedot. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehovalmennus LKV-kokeeseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tehovalmennus LKV-kokeeseen täytä seuraavat tiedot: