Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tehovalmennus sijoituspalvelututkintoon, APV1

Rastor-instituutti
Yhteenveto
4 kk
800 EUR + alv 24 % (yht. 992 EUR)
8.2.2021
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Tehovalmennus sijoituspalvelututkintoon, APV1

Valmistaudu APV1-tutkintoon asiantuntijoiden ohjauksessa! Saat kattavan yleiskuvan sijoituspalvelualan keskeisistä teemoista: rahoitus, sijoituspalveluyritysten lainsäädäntö, markkinoiden toiminta, rahoitusinstrumentit ja sijoitustoiminnan verotus. Koulutuksen jälkeen olet valmis suorittamaan Finanssiala ry:n auktorisoiman Sijoituspalvelututkinnon (APV1).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tehovalmennus sijoituspalvelututkintoon, APV1, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Haluatko suorittaa Sijoituspalvelututkinnon  ja varmistua, että läpäiset APV1-tentin? Tässä kokonaan verkossa suoritettavassa tehovalmennuksessa valmistaudut tenttiin asiantuntijan ohjauksessa. Koulutus valmistaa myös toimimaan sijoituspalvelutehtävissä vaativillekin asiakkaille arvoa tuottaen. 

Koulutuksessa käydään läpi kaikki APV1-tentin osa-alueet. Aiheina on mm. markkinoiden, talouden ja taloudellisen informaation periaatteet, sijoitustuotteet ja sijoittaminen sekä sijoituspalveluihin liittyvät säädökset ja sijoittajan verotus. 

Kurssiin sisältyvien ohjattujen, verkossa tapahtuvien koulutusten teemoiksi on valittu APV1-tentin kannalta olennaisimmat aiheet. Lisäksi koulutukseen sisältyy yli 50 videoitua asiantuntijapuheenvuoroa, käytännön case-esimerkkejä sekä lähes 700 harjoitustehtävää. Voit myös kysyä opintojen ajan mieltäsi askarruttavista asioista suoraan koulutuksen asiantuntijoilta. 

Koulutus sopii kaikille APV1-tenttiin valmistautuville. Se on erinomainen talouden koulutus myös sellaiselle, joka haluaa päivittää osaamistaan talouden, juridiikan, sijoituspalveluiden sekä verotuksen teemoissa. Koulutus on ensimmäinen askel myös kohti Sijoitusneuvojan tutkintoa (APV2).
 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehovalmennus sijoituspalvelututkintoon, APV1? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tehovalmennus sijoituspalvelututkintoon, APV1 täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi 2020

Kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan opittuja asioita käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: