Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
13 kuukautta
Työelämän tutkinnot
Espoo, Kuopio
Alkavat koulutukset
Espoo
16.4.2020  
Kuopio
22.4.2020  

Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Teknisen myynnin alalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto valmentaa sinut ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Saat uusia näkökulmia asiakaskohtaamisiin ja työkaluja vakuuttavaan myyntityöhön. Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Kasva teknisen ratkaisumyynnin ammattilaiseksi opiskelemalla itsellesi tutkinto

Koulutuksessa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan myyntiä ja asiakaspalvelua. Tunnistat asiakkaan ostoprosessin ja laadit myyntiprosessin sen pohjalta. Ammatillisessa tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli.

Koulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa huomioidaan omat nykyiset työtehtäväsi. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin ohjaajalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu myynnin parissa työskenteleville ja alan perustiedot hallitseville.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 13 kuukautta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 3.3.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.