Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
13 kk
940 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 940 EUR)
suomi
Tutkinto
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
940 EUR
15.4.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Tekninen myyjä, teroita asiakasosaamista ja ratkaisumyynnin taitoja! Teknisen myynnin koulutuksen jälkeen vakuutat myyjänä ja tuotat asiakkaalle arvoa, jotta tämä valitsee sinun palvelusi tai tuotteesi. Koulutus sopii teknisen alan myyjille ja teknisille asiantuntijoille, jotka haluavat menestyä myyntityössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Teknisen myynnin kasvu ja kansainvälistyminen haastavat teknisiä myyjiä: kotimaiset ja kansainväliset asiakkaat ovat taitavia ostajia. Miten tuotat asiakasarvoa? Tuoteosaaminen ei riitä, vaan kilpailussa erottautumiseen tarvitaan ratkaisumyyntiä. 

Teknisen myynnin alalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto valmentaa sinut ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Kehität teknisten tuotteidesi ja palveluidesi myyntiprosessia ja asiakkuusstrategiaa. Tehostat uusasiakashankintaa, parannat työskentelyä avainasiakkaiden kanssa ja saat keinot myyntineuvotteluihin. Opit myös talouden hallintaa sekä saat käytännön vinkit vuorovaikutus- ja esiintymistilanteisiin.

Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla työpaikka teknisellä alalla. Olet esimerkiksi tekninen myyjä tai teknisen alan asiantuntija, joka haluaa kehittyä myynti- ja asiakastyössä.  

Koulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat sekä mitkä ovat nykyiset työtehtäväsi ja tavoitteesi. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin asiantuntijalta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: