Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekstisuunnittelijan tutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
4 800 EUR + alv 24 % (yht. 5 952 EUR)
Joustava aloitus
   
Espoo
Työelämän tutkinnot

Tekstisuunnittelijan tutkinto

Puhuttele ja myy! Tekstisuunnittelijan tutkinnossa kehität copywriting-taitojasi ja yhdistät ne osaksi tuloksellista markkinointiviestinnän suunnittelua ja toteutusta.

Koulutuksen sisältö

Valjasta kirjoittamisen taitosi liiketoimintalähtöisen markkinointiviestintäsuunnittelun veturiksi. Koulutuksen käytyäsi osaat suunnitella asiakaslähtöistä ja tavoitteellista markkinointiviestintää.

Hioudut taitavaksi sananikkariksi lukuisilla harjoituksilla, joihin saat palautetta alan ammattilaisilta. Koulutus lietsoo sinut luovuuteen ja rohkeuteen: erottuvat ja  mieleenpainuvat tekstisi  saaavat aikaan myös tuloksia. Koulutuksen myötä olet ammattitaitoisempi niin suunnittelijana kuin tiimityöskentelijänä. Pystyt myös vakuuttavasti perustelemaan luovat valintasi eri sidosryhmille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstisuunnittelijan tutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu mainiosti paitsi copywriterina toimiville tai tehtävää tavoitteleville myös muille markkinointiviestinnän sisältöjä suunnitteleville. Koulutuksessa luot itsellesi portfolion, jota voit käyttää käyntikorttina osaamisestasi esim. hakiessasi copywriteriksi tai markkinointiviestinnän suunnittelijan tehtäviin.

Koulutuksen sisältö

Copywriter-koulutus kestää 12 kuukautta. Siihen sisältyy itsenäisesti opiskeltava verkko-opiskelujakso, 11½ koulutuspäivää sekä 2–4 h ohjattua etäopiskelua viikossa. 

Tekstisuunnittelijan tutkinnossa on neljä osiota: verkko-opinnot, Copywriterin koulutusohjelma, Tiedottava kirjoittaminen sekä Visuaalisen viestinnän mahdollisuudet. Opinnoissasi perehdyt kattavasti kaupallisen kirjoittajan työhön runsaiden harjoitusten ja tehtävien kera. 

Kouluttajat

Koulutuksen kouluttajina ovat muun muassa:

  • Kati Keronen, consultant, Valoria Oy
  • Piritta Seppälä, sosiaalisen median ja verkkoviestinnän konsultti ja kouluttaja, Viestintä-Piritta
  • Saara Toivonen, creative, coach, copywriter, LM&
  • Markku Rönkkö, kirjailija
  • Mikko Eskelinen, Senior Creative, copywriter, Valve
  • Tiina Torppa, toimittaja, kouluttaja
  • Aurora Airaskorpi, Head of Skolar Award, johtava viestintäasiantuntija, Kaskas Media

Kustannukset

4800 € + alv 24 %

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstisuunnittelijan tutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tekstisuunnittelijan tutkinto täytä seuraavat tiedot: