Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Terve kiinteistö – syventävä koulutus isännöitsijälle

Rastor-instituutti
Yhteenveto
4 kk
2 200 EUR + alv 24 % (yht. 2 728 EUR)
24.11.2021
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Terve kiinteistö – syventävä koulutus isännöitsijälle

Sisäilmaongelmat, kosteusvauriot tai rakennevirheet laskevat kiinteistön arvoa ja aiheuttavat vahinkoa sekä rakennuksille että ihmisten terveydelle. Terve kiinteistö -koulutuksessa syvennät osaamistasi kiinteistöjen hoidosta ja korjausrakentamisesta. Pystyt isännöitsijänä ennakoimaan tulevat toimenpiteet ja tuottamaan kiinteistölle ja sen asukkaille kustannustehokkaita ratkaisuja jo ennen ongelmien syntyä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terve kiinteistö – syventävä koulutus isännöitsijälle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kiinteistöjen arvon säilyttäminen on isännöitsijän tärkein tehtävä. Terve kiinteistö -koulutuksessa vahvistat asiantuntemustasi kiinteistönhoidossa ja kiinteistön ylläpidon pitkän tähtäimen suunnittelussa (PTS). Avainasemassa on kokonaisuuden hallinta: isännöitsijän on kyettävä ottamaan huomioon erilaiset sisäilman laatuun sekä kiinteistön korjaustarpeisiin vaikuttavat tekijät ja samalla ymmärrettävä mm. ilmanvaihdon ja rakenteiden merkitys ongelmatilanteissa.

Koulutuksen myötä tartut kiinnittämään huomiota rakennusten kuntoon ja sitä kautta ihmisten terveyteen. Opit selvittämään kiinteistön elinkaaren mukaiset korjaustarpeet ja saat keinoja korjaustoimenpiteiden ennakointiin ja oikea-aikaiseen toteuttamiseen. Opit myös rajaamaan ja tilaamaan tarpeelliset tutkimukset ja määrittelemään esimerkiksi haitta-ainetutkimusten sisällön.

Korjausrakentamiseen perehtyneenä isännöitsijänä pystyt viemään hankkeet tehokkaasti läpi ja hoitamaan vastuullisesti erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevia kiinteistöjä. Pystyt myös tuottamaan arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi toimiessasi taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden tai muiden sidosryhmien kanssa.

Terve kiinteistö -koulutus soveltuu isännöitsijöille ja teknisille isännöitsijöille. Se sopii myös kiinteistönvälittäjille, jotka haluavat syventää osaamistaan kiinteistöihin liittyvissä ongelmatilanteissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terve kiinteistö – syventävä koulutus isännöitsijälle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Terve kiinteistö – syventävä koulutus isännöitsijälle täytä seuraavat tiedot: